Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Η κοινή έξοδος δεν ήταν σαν τις άλλες…

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

Τι είναι αυτό που δεν θέλει για κανένα λόγο να συμβεί ο Γιώργος;

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, ένα παραμύθι που είχε απρόσμενη κατάληξη. Ένας έρωτας που γεννήθηκε στο τηλεοπτικό πλατό, εξελίχθηκε σε μεγάλη αγάπη, έναν λαμπερό γάμο και δυο αξιαγάπητα παιδιά. Και κάπου εκεί, σε ένα άλλο τηλεοπτικό πλατό γράφτηκε το τέλος. Μετά από έξι χρόνια στο πρωινό, ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά ήρθε και επίσημα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό που σιγοψυθιριζόταν στις δημοσιογραφικές παρέες από τον περασμένο Φεβρουάριο, κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Με ένα εξώφυλλο και μια λιτή ανακοίνωση, ο Γιώργος και η Φαίη έγραψαν το τέλος της κοινής τους ζωής.

Είναι μια απόφαση ζωής

«Είναι μία κατάσταση δύσκολη, πολύ προσωπική, αλλά… όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό, είναι πάνω απ’ όλα και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για μία ολόκληρη ζωή… Είναι μια απόφαση ζωής που από κοινού την πήραμε και δεν είναι κάτι χθεσινό. Δεν είναι εύκολο αλλά λες ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά σου», ανέφερε εμφανώς στεναχωρημένη η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό της Δευτέρας.

[dfp_ads id=236982]

 «Λύγισε» στον αέρα η Φαίη Σκορδά μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα!

Δεν θέλει να απομακρυνθεί από τα παιδιά

Η επόμενη μέρα από την ανακοίνωση για το διαζύγιο, βρίσκει τον Γιώργο Λιάγκα εκτός της οικογενειακής του οικίας. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Tatiana Live «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη βρει το νέο εργένικο σπίτι του. Είναι πολύ κοντά στο οικογενειακό του σπίτι, στη συγκεκριμένη περιοχή. Δεν θέλει να απομακρύνεται από τα παιδιά, θέλει να είναι σε καθημερινή επαφή με τους γιους του».

Η κοινή έξοδος δεν ήταν σαν τις άλλες

Όπως ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Χθες ήταν μαζί έξω οι δυο τους και απολάμβαναν τον καφέ τους. Βέβαια, ήταν και οι δύο όλη την ώρα στα κινητά. Δεν υπήρχε αυτή η επαφή του ζευγαριού που είναι μαζί. Ήταν η μαμά και ο μπαμπάς των δύο αγοριών».