Cheryl Cole έχεις 24 ώρες να αποφασίσεις αν θα σώσεις την καριέρα σου στην Αμερική

Τη δέχτηκαν, την έδιωξαν και τώρα τη θέλουν πίσω στο Αμερικάνικο X-Factor! Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε βίντεο με τα νεότερα

Μπαλάκι έχει καταντήσει η τραγουδίστρια Cheryl Cole στην οποία έριξαν πρόσφατα ένα φωτεινό κόκκινο «Χ», σαν κι αυτά του show X-Factor. Η τραγουδίστρια απέρριψε τη συμβιβαστική λύση να αποτελέσει κριτή του Βρετανικού show, τα έψαλε εμμέσως στον Simon που ενώ την υποστήριζε τόσο, την άφησε την δύσκολη στιγμή και τώρα της έγινε πρόταση να επιστρέψει!

Έτσι, έχει 24 ώρες να αποφασίσει αν θα δεχτεί την θέση ζωής στο Αμερικάνικο «X-Factor». Παρόλο που η πρόταση αυτή θα ήταν σημαντική για την καριέρα της στην Αμερική – φίλοι της ισχυρίζονται ότι είναι αποσφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της από τον Simon Cowell που την χειρίστηκε σαν πιόνι.

Ο οποίος παραδέχτηκε πως η κατάσταση ανάμεσα σε αυτόν και την πρώην καλή του φίλη έχει γίνει «χάλια».  Με τα επόμενα γυρίσματα να ξεκινούν την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, η τραγουδίστρια έχει ελάχιστο χρόνο να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν δηλαδή θα βάλει κατα μέρος τους εγωισμούς και θα ρίξει την υπερηφάνεια της προκειμένου να επιστρέψει στο νούμερο ένα show και στο 1,2 εκ. δολαρίων συμβόλαιό της.

Ο Simon από την άλλη, το οποίον και κατηγόρησε ότι ευθύνεται για την απομάκρυνσή της, τη θέλει απελπισμένα πίσω στο show.

Εν αναμονή των εξελίξεων…

Δείτε βίντεο σχετικά με τα νεότερα γύρω από το show: