«Χειρότερο όλων είναι το Big Brother – Το Bachelor είναι τρομακτικά κακό, απαίσιο»

Big Brother

"Δεν το διανοούμαι πως υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που μπορούν να τα βλέπουν στα σοβαρά" τονίζει γνωστός ηθοποιός!

Την έντονη αντίθεση στα ριάλιτι τύπου Bachelor, GNTM, Big Brother εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε». Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, βλέπω περισσότερο δορυφορική. Ειδικά τα ριάλιτι είναι καταστροφή! Ποτέ δεν το κάνω αυτό και είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνονται πως καίγονται τα μάτια μου όταν τα βλέπω αυτά! Οπότε με το που δω πέντε δευτερόλεπτα από το Bachelor ή οτιδήποτε άλλο, απλά  το κλείνω! Δεν το διανοούμαι πως υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που μπορούν να το βλέπουν στα σοβαρά. Καταλαβαίνω να το βλέπουν στα αστεία, εγώ όμως δεν μπορώ ούτε να γελάσω γιατί αισθάνομαι μια μελαγχολία όταν τα βλέπω».

«Χειρότερο όλων είναι το Big Brother γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ούτε οπτικά έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεύτερο πιστεύω πως είναι το Bachelor γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αλλά τουλάχιστον γελάς γιατί είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει! Τρομαχτικά κακό αυτό που συμβαίνει, είναι απαίσιο! Τρίτο είναι το GNTM γιατί, εντάξει, αγαπάμε Βίκυ καγιά, λίγο τα αστεία που κάνουν και δείχνουν κάτι για το μόντελινγκ» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ίδιο, παραδέχθηκε πως «με είχαν προσεγγίσει για το Survivor, πριν δύο και τρία χρόνια, έχω γελάσει και τις δυο φορές… Δεν τα κάνω αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θα το κάνω

Έτσι λοιπόν ποτέ, μάλλον, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν θα βρεθεί σε ριάλιτι πρόγραμμα…