Το χειροφίλημα του Νίκου Σταγόπουλου στη Μαίρη Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου

"Συναντιόμαστε κι εκτός θεάτρου. Μετά από τόσα χρόνια η Μαίρη είναι μέλος της οικογένειάς μου".

Στο κοινό της θεατρικής παράστασης «Το πρώτο μας πάρτι» βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- χθες η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Νίκος Σταγόπουλος, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι πριν από πολλά χρόνια και η σχέση τους είχε απασχολήσει αρκετά το τότε lifestyle ρεπορτάζ. Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο Νίκος Σταγόπουλος φίλησε το χέρι της Μαίρης Χρονοπούλου. Το στιγμιότυπο κατέγραψαν και οι τηλεοπτικές κάμερες.

«Συναντηθήκαμε… Συναντιόμαστε κι εκτός θεάτρου. Μετά από τόσα χρόνια -γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια- η Μαίρη είναι μέλος της οικογένειάς μου», δήλωσε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά το 2010, ο Νίκος Σταγόπουλος είχε δηλώσει για τη Μαίρη Χρονοπούλου:

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τη Μαίρη. Για πολλούς από αυτούς, αν και έχουμε χωρίσει εδώ και οκτώ χρόνια, είμαι άρρηκτα δεμένος μαζί της. Κι ο καθένας πλάθει το δικό του σενάριο για όλα αυτά που περάσαμε μαζί!

[dfp_ads id=236982]

Με τη Μαίρη είχαμε μια σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Αλλά μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα, που λες κι εσύ, και κυρίως λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της (γέλια) φτάσαμε στο τέλος, χωρίς όμως παρατράγουδα. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και η φθορά του χρόνου έφερε το τέλος. Είχα μεγαλώσει κι εγώ, παρουσιάστηκαν και τα γνωστά προβλήματα με την υγεία της, καταλαβαίνεις…

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 που συνδεθήκαμε εκείνη ήταν μεν μια ώριμη γυναίκα γύρω στα πενήντα, αλλά καλοδιατηρημένη και πολύ εντυπωσιακή!

Για να καταλάβεις, στη σχέση μου με τη Μαίρη εκείνη ήταν η εικοσιπεντάχρονη κοπέλα κι εγώ ο πενηντάρης…

Εγώ, δόξα τω Θεώ, είχα ζήσει και γευτεί πολλά από τις ανέσεις της οικογένειάς μου. Δεν ήμουν το λαϊκό παιδί που πλεύρισε την πλούσια κυρία για τα ευκόλως εννοούμενα οφέλη. Επίσης όταν γνωριστήκαμε, εκείνη ήταν φυσικά μεγάλη σταρ του σινεμά και του θεάτρου, αλλά κι εγώ δεν ήμουν ένας πρωτόβγαλτος ηθοποιός που θα θαμπωνόταν από τη λάμψη της και θα τα έφτιαχνε μαζί της για να πάρει φως και δουλειές…».