«Χείμαρρος» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για Γιώργο Λιάγκα – Λάκη Λαζόπουλο: «Είναι λαϊκισμός»

Στέφανος Κωνσταντινίδης

"Θα κάτσουμε να σχολιάσουμε αν σήκωσε το χέρι ο τάδε που θυμήθηκε τι έλεγε ο Λαζόπουλος πριν 10 χρόνια;" ρωτάει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το Σάββατο, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA Καλημέρα αναφέρθηκε στην κόντρα Γιώργου Λιάγκα – Λάκη Λαζόπουλο και την επανάληψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να αρνηθεί να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πράγματα τα οποία λέγαμε και κάναμε τότε, όλοι μας, ακόμα και ο σατιρικός Λάκης Λαζόπουλος, πλέον στην εποχή της πολιτικής ορθότητας δεν μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση. Όποιος είναι ευφυής και ταλαντούχος θα βάλει την σάτιρα του, το σχόλιο του, στη σημερινή εποχή».

«Θα κάτσουμε τώρα να σχολιάσουμε τον Λαζόπουλο κι αν σήκωσε το χέρι ο τάδε παρουσιαστής που θυμήθηκε τι έλεγε ο Λαζόπουλος πριν 10 χρόνια και να σχολιάζει για αυτό; Είναι λαϊκισμός».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να βγει έξω πριν (σ.σ. τις δηλώσεις στις κάμερες) και να πει: «Έλα εδώ Βασιλικούλα μου, έχω πει και είμαι κάπως, δεν είμαι τώρα για δηλώσεις». Δεν υπάρχουν άνθρωποι του χώρου, βάζω το χέρι στη φωτιά για αυτό, που θα τους εξηγηθείς και θα κάνουν τηλεοπτική αλητεία» πρόσθεσε, επίσης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.