Χείμαρρος ο Σεφερλής κατά Κωστόπουλου: «Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Καραγκιόζη»!

Άνοιξε ξανά το "μέτωπο" μεταξύ των δύο ανδρών...

Η εμφάνιση του Πέτρου Κωστόπουλου στα Καρντάσιανς το βράδυ της Τρίτης φαίνεται πως πυροδότησε ένα νέο γύρο κόντρας του παρουσιαστή με τον Μάρκο Σεφερλή, κόντρα που είχε προσπαθήσει -ανεπιτυχώς όπως φαίνεται- να «σβήσει» η Τζένη Μπαλατσινού με την επίσκεψή της στο «Mega με μία». Τα όσα είπε ο Πέτρος χθες πήραν απάντηση διαρκείας σήμερα από τον Μάρκο.

«Να πω καταρχάς ότι τον χαρακτηρισμό «μάπα» δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ. Το μόνο που έχω πει είναι ότι η διαφορά αυτής της εκπομπής στις συνεντεύξεις είναι ότι εγώ προσωπικά θα κάνω κουβεντούλα με τον καλεσμένο και όχι συνέντευξη του τύπου τον στήνω απέναντι και προσπαθώ να τον στριμώξω για να βγάλω λαβράκι. Εγώ είχα πει ότι δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Μίλησα γενικά για τις συνεντεύξεις και δεν θίχτηκε κανένας άλλος, μόνο ο Πέτρος Κωστόπουλος», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε στη συνέχεια: «Έχω δώσει συνεντεύξεις στα περιοδικά του, με είχε καλέσει στην εκπομπή του και με είχε παρακαλέσει να πω και  το όνομα του περιοδικού του ζωντανά γιατί αυτός ήταν παρουσιαστής και δεν μπορούσε, με είχε καλέσει στο πρωινό τρεις φορές -αν είχα πρόβλημα με τις συνεντεύξεις που μου κάνει ο Κωστόπουλος δεν θα ερχόμουν καν. Τώρα, αν εγώ κάνω τον Καραγκιόζη, είναι τιμή μου να με αποκαλούν «Καραγκιόζη» γιατί αυτό κάνω καλά και ο Καραγκιόζης είναι ένας ήρωας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές».

Ο παρουσιαστής του «Mega με μία» κατέληξε λέγοντας: «Με παρομοίασε με τον Στάθη Ψάλτη, Είναι μεγάλη μου τιμή και μακάρι να είχα το ταλέντο του Στάθη Ψάλτη. Ας ερχόταν λίγο να δει τι ακριβώς κάνουμε στο Δελφινάριο κι εκεί να έχει άποψη». 

https://www.youtube.com/embed/s5Rs-ay8QaE