«Χείμαρρος» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Διαφωνώ κάθετα, είναι θλιβερό και στενάχωρο»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

"Το political correct είναι η καταστροφή του μέλλοντος" τονίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός πήρε θέση τόσο για την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από τραγούδι της όσο και την τηλεοπτική απουσία του Νίκου Μουτσινά.

Ειδικότερα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εντάξει αυτό είναι θλιβερό και στενάχωρο. Συμφωνώ πάντα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε όλα αλλά αυτό είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο διαφωνώ κάθετα μαζί της. Αυτή η κίνηση είναι η επιτομή του πως μπορεί το political correct να πάει στο άλλο άκρο και να γίνει επικίνδυνο. Μην τρελαθούμε! Άμα είναι να βγάλεις την χοντρή, βγάλε και τα τεκνά, βγάλε και τα φρικιά και στο τέλος μην πεις το τραγούδι».

«Το political correct είναι η καταστροφή του μέλλοντος. Μπορεί να ακούγεται πάρα πολύ κακό αυτό που λέω, όμως θέλει προσοχή και να έχουμε μια ισορροπία στο να μην το κάνουμε με ακρότητα και υπερβολή. Γιατί τότε υπάρχει ένα κοινό εκεί έξω που λέει: όχι ρε, δεν σε αποδέχομαι».

«Προσωπικά δεν μου λείπει από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς γιατί τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι είναι πάρα πολύ αισθητή η ανάγκη του να τα βροντήξει όλα κάτω και να φύγει. Υπέπεσε και σε κάποια σοβαρά ατοπήματα. Όταν έγινε αυτό το συγκλονιστικό δυστύχημα στα Τέμπη έκανε ένα τρομερό λάθος. Δεν γίνεται, ελαφρά τη καρδία, να λες κοιτώντας την κάμερα ότι «57 νεκροί, 57 αγνοούμενοι για να μη μας πουν 114 νεκροί». Την επόμενη ημέρα το διόρθωσε αλλά στην τηλεόραση μπορεί κάποιος να δει τη μια στιγμή και να μη δει την άλλη» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.