Χείμαρρος ο Γιώργος Τσαλίκης για Γερμανού – Μουτσινά – Μαλέσκου

Γιώργος Τσαλίκης

"Μέχρι και το Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha, ήταν να το ξεκινήσουμε παρέα, μαζί".

Καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε για όλα. Ιωάννα Μαλέσκου, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς… Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά…

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι για το οποίο έχω κάνει δοκιμαστικό. Δεν ισχύει ότι πήγα ήμουν λαλίστατος και κόπηκα ή δεν κόπηκα. Ξέρω ότι πήγα στην εκπομπή της Ιωάννας στην Κρήτη και ήταν πολύ καλή παρουσιάστρια. Οτιδήποτε γίνεται πίσω από τις κάμερες και δεν βγαίνει στον κόσμο, είναι κάτι που μένει πίσω από τις κάμερες. Δεν θα σου επιβεβαιώσω τίποτα. Έκανα δοκιμαστικό, τα άλλα δεν ισχύουν. Δεν περιμένω τίποτα.

Υπήρχε τηλεπαιχνίδι στο οποίο το συμβόλαιο είχε γραφτεί στο όνομά μου, δεν μπορούσα λόγω των υποχρεώσεών μου. Μέχρι και το Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha, ήταν να το ξεκινήσουμε παρέα, μαζί. Συμπαρουσίαση. Δουλεύω συνέχεια Σαββατοκύριακο.

Η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη εξελίχθηκε σε μία άριστη σχέση. Το ίδιο καλοκαίρι που είχα φύγει από το Δέστε Τους, σε συνέντευξη είχα πει ότι έφταιξα κι εγώ», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.