«Χείμαρρος» ο Χάρης Βαρθακούρης – «Καρφώνει» την Τέτα Καμπουρέλη

«Δεν είναι η δουλειά μου όπως ενδεχομένως ενός καθηγητή που πληρώνεται και υφίσταται φάλτσα ή ενδεχομένως κάποιες συμπεριφορές που μπορεί να μη του αρέσουν» - Τι λέει για τη νικήτρια του J2US;

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη έδωσε στο Αποκαλυπτικά ο τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος είχε ήδη προβάλει τις ενστάσεις του πριν ακόαμ βγει από το show…

Για τη νίκη της Μυριέλλας Κουρεντή: «Για εμένα δεν ήταν καθόλοιυ έκπληξη που κέρδισε η Μυριέλλα. Στην πρώτη πρώτη συνάντηση που κάναμε όταν θα μας δείχναν τον χώρο που θα κάναμε τις πρόβες, άκουσα μια φωνάρα από το βάθος και λέω τι είναι αυτή. Μου λένε είναι η Μυριέλλα Κουρεντή. Αυτή γιατί τη φέρατε; Εννοώ ότι αυτή έπρεπε να πάει στο The Voice. Δηλαδή δώστε της το έπαθλο και πάμε να διαγωνιστούν οι υπόλοιποι. Τι νόημα έχει να κάνουμε αγώνα με άλογα και σε κάποιον να δίνουν ένα καθαρόαιμο άτι και σε κάποιους άλλους να έχουν δώσει κουτσά γαϊδούρια;

Για τη συμμετοχή του: Αν κάτσω να φτιάξω μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά, είναι σαφώς περισσότερα τα υπέρ. Με επανέφερε κατά κάποιο τρόπο αν θέλεις στην επικαιρότητα. Καλη ώρα, ενδεχομένως να μην κάναμε τώρα αυτή τη συνέντευξη αν δεν είχε προηγηθεί το J2US. Μου έχουν έρθει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις για το χειμώνα που είναι άσχετες με το τραγούδι. Κάποιοι είδαν ότι, δεν ξέρω, τα λέω καλά, ή τα λέω έξω από τα δόντια και έχω προτάσεις για τηλεόραση, τις οποίες υπό άλλες συνθήκες δε θα τις είχα.

Για την συμμετοχή του και την Τέτα Καμπουρέλη: Ήταν λίγο κουραστικό, εώς πολύ, και χρονοβόρο, συν ότι, δεν είναι μυστικό, η παρτενέρ μου δεν ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια. Δεν είναι η δουλειά μου όπως ενδεχομένως ενός καθηγητή που πληρώνεται και υφίσταται φάλτσα ή ενδεχομένως κάποιες συμπεριφορές που μπορεί να μη του αρέσουν να τις δέχεται. Και με κούρασε και ψυχολογικά. Πλέον είναι περισσότερα τα καλά παρά τα κακά. Έκατσα 29 μέρες. Νομίζω ότι πρέπει να ήμουν και ο μόνος παίκτης ο οποίος μόλις άκουσε το όνομά του πανηγύρισε. Γιατί οι 29 μέρες μου φάνηκαν 29 μήνες.

Η Μυριέλλα που βγήκε πρώτη, δεν βελτιώθηκε καθόλου κα' όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Ήταν για 10 από την πρώτη εκπομπή. Άρα η Τέτα, η δική μου παρτενέρ, αν ήταν του 4 και του 5, επιεικώς στη πρώτη και στη δεύτερη εκπομπή. Το 4 και το 5 είναι το περισσότερο που μπορεί. Αν ο κόσμος ψήφιζε βάσει φωνής και πραγματικού ταλέντου, δεν είχαμε καμία τύχη.

Όσο ήμουν στο παιχνίδι, ο τηλεοπτικός μου χρόνος ήταν οι δηλώσεις που κάναμε που δε θα πω ότι μας τις φέρναν έτοιμες, αλλά δεν ήταν και 100% αυθόρμητες. Και δε θες να κάνεις και συνέχεια τον δύσκολο, όχι δε λέω αυτά που μου λέτε, παίζεις λίγο το παινχίδι τους.

Για τη σχέση που έχει με την Τέτα Καμπουρέλη: Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες με την Τέτα. Αν την δω έξω θα της μιλήσω, αλλά… Και η Τέτα το ίδιο παιχνίδι έπαιζε. Αν σου λέω ότι μας ωθούσαν να πούμε πράγματα, η Τέτα έπρεπε να παίζει αυτό το ρόλο της αγαθής, περνάμε καλά κλπ,, γιατί καθένας μας έχει τον χαρακτήρα, τον τρόπο του και κάτι πουλάει. Ήταν λίγο φτιαχτό.

Αν είχε να επιλέξει ανάμεσα στο J2US και τον ρόλο του κριτή στο The Voice, θα επέλεγε το The Voice: «Ο ρόλος του κριτή στο J2US είναι άκυρος. Είναι διακοσμητικός. Στο The Voice νομίζω είναι πιο ουσιαστικός, γιατί παίζεις και το ρόλο του μέντορα, του Coach και εγώ έχω τις γνώσεις ή τις σπουδές, μπορώ να φανώ χρήσιμος σε κάτι τέτοιο»

Δείτε τη συνέντευξή του: