«Χείμαρρος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Όσα του ανέφερε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για τα χυδαία σχόλια

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Η αρχική αντίδραση ήταν να μη γίνει τίποτα αλλά πίεσε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως οι ανταγωνιστές" δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Σε κανάλι στο YouTube παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος μίλησε για όσα καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα στο Big Brother αλλά περιέγραψε πως έγινε και το ατυχές περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, όπως του το ανέφερε ο ίδιος.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι το Big Brother του τότε δεν έχει καμια σχέση με αυτό του σήμερα γιατί όλοι είναι πιο υποψιασμένοι.

Μάλιστα αποκάλυψε τον λόγο που δεν ακούμε την αρχική μουσική από το Big Brother, όπως το 2001: «Δεν άφησε ο ΑΝΤ1 κανένα πλάνο δικό μου γιατί είναι περιουσιακό του στοιχείο. Η μουσική από το πρώτο άκουσμα μου άρεσε αλλά προχωρώντας η εκπομπή την βρήκα πολύ εύστοχη και δημιουργούσε κάτι σαν ένταση.»

Για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και το ενδεχόμενο να κοπεί το Big Brother είπε: «Η αρχική αντίδραση ήταν να μη γίνει τίποτα αλλά πίεσε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως οι ανταγωνιστές. Μας έχει εγκαλέσει το ραδιοτηλεοπτικό. Με ποια αρμοδιότητα;»

Στο τέλος ο ίδιος συμπλήρωσε ότι το περιστατικό δεν είναι μάλλον έτσι όπως βγήκε προς τα έξω και ανέφερε τι του είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης που τον περιγράφει ο ίδιος ως ένα αφελές παιδί. Μάλιστα του αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη.