«Χείμαρρος» η Σόφη Παππά: «Ο Πλούταρχος μου είπε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, γιατί δεν είμαι μες στα πράγματα»

Παππά Πλούταρχος

"Η πρώτη μας σκέψη για το "Τρένο" της Άννας Βίσση ήταν ο Ρέμος, ο ίδιος έχει πει βέβαια ότι δεν το άκουσε ποτέ, ότι δεν του το έδωσε ποτέ ο παραγωγός του".

Τη Σόφη Παππά συνάντησε η Ελισάβετ Οικονόμου. Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη δισκογραφική επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, με τον οποίο η ίδια έχει συνεργαστεί στενά στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε την άρνηση του Γιάννη Πλούταρχου να τραγουδήσει δικούς της στίχους σήμερα.

«Τον Νότη τον ξέρω προσωπικά, τον αγαπώ πάρα πολύ. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, δεν το σηκώνει ποτέ, του έχω αφήσει και μηνύματα. Εύχομαι να είναι καλά, στεναχωριέμαι πολύ», δηλώνει η Σόφη Παππά.

«Ο Νότης είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη μουσική, είναι νομίζω πλέον λαϊκό αίτημα να επιστρέψει στη δισκογραφία», τονίζει χαρακτηριστικά η γνωστή στιχουργός.

«Κάθε καλλιτέχνης θέλει να συνεργάζεται με ανθρώπους που η δουλειά τους θα έχει πέραση. Εγώ τον είδα ενθουσιασμένο, καθόταν στο πιάνο. Μου είπε όμως μία αλήθεια που δεν καταλαβαίνω», απαντά η Σόφη Παππά για την άρνηση του Γιάννη Πλούταρχου να συνεργαστεί μαζί της.

«Τι είπε ο άνθρωπος, δεν κατάλαβα; Ότι δεν είμαι μες στα πράγματα. Μια χαρά τα είπε. Τι σημαίνει όμως να είναι ένας άνθρωπος μες ή έξω από τα πράγματα;», σχολιάζει αμέσως μετά στην κάμερα του Alpha.

«Η πρώτη μας σκέψη για το «Τρένο» της Άννας Βίσση ήταν ο Ρέμος, ο ίδιος έχει πει βέβαια ότι δεν το άκουσε ποτέ, ότι δεν του το έδωσε ποτέ ο παραγωγός του», αποκαλύπτει στη συνέχεια η Σόφη Παππά για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει υπογράψει στιχουργικά.