Χείμαρρος η Μέγκι Ντρίο: «Να με πάρουν τηλέφωνο αλλιώς θα κινηθώ νομικά»

Μέγκι Ντρίο

"Έχω κουραστεί να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω ότι χωρίσαμε" τόνισε, μέσα σε όλα, η Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου την Πέμπτη στον Alpha. Μέσα σε όλα, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν στα πρόθυρα χωρισμού με τον σύντροφο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι ώρα χώρισα και πότε μάζεψα τα πράγματα μου, ξέρουμε; Παιδιά, έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα! Δεν ισχύει αυτό! Αυτό που έχω να πω είναι ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν ακουστεί τόσα πολλά για την προσωπική μου ζωή και με στεναχωρεί πάρα πολύ γιατί έχω βοηθήσει τόσο πολύ τα sites, τόσο πολύ τις τηλεοπτικές εκπομπές με οτιδήποτε χρειάζονταν και σε αυτή την περίπτωση δεν με κάλεσε κανείς να με ρωτήσει αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω κουραστεί να ξυπνάω το πρωί, όπως και ο σύντροφος μου και να βλέπω ότι χωρίσαμε ή τα πράγματα δεν πάνε ή μαζέψαμε τα πράγματα μας».

«Μόλις το διάβασε ο σύντροφος μου έγινε έξαλλος! «Μήπως πρέπει να χωρίσουμε όντως» μου είπε. Δηλαδή το πήρε πάνω του γιατί είπε μήπως και την έβγαλα εγώ αυτή την είδηση».

«Επειδή δεν θα βάλω πια σε ρίσκο τη σχέση μου, θα ήθελα πριν βγάλουμε οποιοδήποτε θέμα να με πάρουν ένα τηλέφωνο αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Πλέον δεν μπορώ να βλέπω ψευδή ειδήσεις για τη σχέση και την προσωπική μου ζωή» πρόσθεσε ακόμα η Μέγκι Ντρίο στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.