«Χείμαρρος» η Καίτη Φίνου: «Δεν με πίστευε η μητέρα μου για την κακοποίηση που είχα υποστεί»

Καίτη Φίνου

"Όταν δεν σε πιστεύουν το κρύβεις μέσα σου για πολλά χρόνια και μετά λένε γιατί το λες μετά από τόσα χρόνια" δήλωσε η Καίτη Φίνου.

Καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται ήταν η Καίτη Φίνου, η οποία ανάμεσα σε άλλα συγκλόνισε και με τις αποκαλύψεις της για την κακοποίηση που είχε δεχθεί σε μικρότερη ηλικία αλλά και το γεγονός ότι κι ο περίγυρός της δεν την πίστευε.

«Είχα κάνει την αποκάλυψη για την κακοποίηση στις αρχές του 2000, όταν ο κ. Παπαδάκης είχε και βραδινή εκπομπή. Οι ψυχίατροι δεν μπορούν να γνωρίζουν τι μπορεί να έχει περάσει μία γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό κι όσα βλέπουν τα μάτια της. Δεν παίζει μόνο ρόλο η πράξη αλλά από εκεί και μετά πως διαμορφώνει η γυναίκα την ζωή της. Μετά είναι περίεργο και κατευθύνεται η ζωή της σύμφωνα με αυτό. Θέλει ένα στήριγμα για να μην της συμβεί ξανά. Κάνεις μια σχέση πίσω από την άλλη όχι από απόλυτο έρωτα αλλά για να νιώσεις ασφάλεια. Ότι θα βγεις έξω και θα σε γυρίσει στο σπίτι και δεν θα σε πειράξει. Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα με την Σοφία Μπεκατώρου, έχει να ακούσει πάρα πολλά κι όχι μόνο για αυτήν. Εγώ όταν πήγα τότε στην αστυνομία, ένιωσα τέτοια προσβολή και δεν έγινε τίποτα. Ήταν άνθρωπος της οικογενείας, όπως γίνεται μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις, ή κάποιος ισχυρός άνθρωπος από τον χώρο της δουλειάς. Έχω κάνει ένα ψιλοdelete σε εκείνη την εποχή.

Στην αστυνομία σου μιλούν λίγο άσχημα χωρίς να το θέλουν και σε εκείνη την δεκαετία ήταν παιδιά ότι της γυναίκας τα θέλει ο πωπός της. Έτσι σκέφτονται όταν σου λένε και πως έγινε και που να τον βρούμε εδώ πέρα έρχονται τόσοι Ελληνοαμερικανοί κι έχουν γίνει τόσες καταγγελίες για βιασμούς και που να βρεθεί τώρα. Η μητέρα μου δεν με πίστεψε γιατί κι εμένα η φαντασία μου οργίαζε κάποιες φορές και δεν θα με πίστευε για κάποιον γνωστό άνθρωπο. Όταν δεν σε πιστεύουν το κρύβεις μέσα σου για πολλά χρόνια και μετά λένε γιατί το λες μετά από τόσα χρόνια. Γιατί δεν επιτρέπεται μία γυναίκα να πιει δύο ποτά και φλερτάρει με έναν άντρα; Όλες τις δικαιολογώ. Αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την πάει με το ζόρι στο κρεβάτι;»