Chef στον αέρα: Οι συνταγές της εβδομάδας

Η Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί chefs και ειδικούς της γαστρονομίας και δίνει ιδέες για την καθημερινή μαγειρική στο σπίτι!

Στον φρέσκο εαρινό κύκλο της εκπομπής, τα υλικά ακολουθούν την εποχή και η κουζίνα μυρίζει άνοιξη από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη στην κουζίνα δυο φορές την εβδομάδα!
Το «Chef στον αέρα» φέτος θα είναι κάθε μέρα και μια ξεχωριστή εκπομπή.

Κάθε μέρα και μια διαφορετική πρόταση από λάτρεις του φαγητού, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, από την κουζίνα του «Chef στον αέρα» στην κουζίνα σας!

Τη Δευτέρα 4 Μαίου μαγειρεύουν η Ελένη, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο Chef Γιώργος Γαβαλάς. Φτιάχνουν γεμιστούς κολοκυθοκορφάδες σε κουρκούτι, αλλά και αρνάκι με κρεμμύδια, πατατούλες και μουστάρδα. Στη συνέχεια φτιάχνουν καλτσόνε με ζύμη κουρού, αλλαντικά και τυριά.

Την Τρίτη 5 Μαίου η Ελένη φιλοξενεί τον μάγειρα Ανδρέα Χαντή από τη Θάσο. Παρουσιάζουν τη συνταγή για τους πιο νόστιμους χταποδοκεφτέδες, τη σκορπίνα στον φούρνο με λαχανικά και την αγιορίτικη μελιτζανοσαλάτα με τυρί κρέμα.

Την Τετάρτη 6 Μαίου η Ελένη σημειώνει πιάτα για μενού από τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τη Νόη Ιωαννίδου. Παρουσιάζουν τη συνταγή για το ραπ τορτιγιας με λουκάνικο και μοτσαρέλα, μια εύκολη ψητή πατάτα με μπέικον και τυρί και τα γλυκά πανκεικς με ψητά φρούτα.

Την Πέμπτη 7 Μαίου η Ελένη φιλοξενεί τον ζαχαροπλάστη Σταύρο Μπαλή. Παρουσιάζουν μαζί τη συνταγή για τα μπισκοτάκια-γλώσσες που στολίζουν τα παγωτά, τα σοκολατάκια με κρέμα γάλακτος και τις αλμυρές μπουκίτσες σου με κεφαλοτύρι και μπλε τυρί Δανίας.

Την Παρασκευή 8 Μαίου ο Chef Γιάννης Παρίκος προτείνει συνταγές στην σχεδιάστρια μόδας Ντενίζ Ελευθερίου. Ο Γιάννης φτιάχνει κοφτό μακαρονάκι με ποσέ αβγό και σπαράγγια και κρύα σούπα αγγούρι με σολομό. Η Ντενίζ δείχνει τη συνταγή για τα ρεβίθια με πιπεριές, γαλοπούλα και πλούσια σως

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : Ελένη Ψυχούλη
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος Παπαδόπουλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Γαλανούλης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ζένια Αναστασιάδου, Αρετή Βαρδάκη
Δ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Γιώργος Παπανικολάου
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Στέφανος Καλλιγιάννης
ΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS Ltd.