Chef στον αέρα με νέες καλοκαιρινές εκπομπές

Η Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί chefs και ειδικούς της γαστρονομίας και δίνει ιδέες για την καθημερινή μαγειρική στο σπίτι!

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου απλές και νόστιμες καλοκαιρινές συνταγές από την Ελένη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Λιγκουίνι με γαρίδες και σπανάκι, ωμές ντομάτες γεμιστές με ανθότυρο, παρμεζάνα και σαλάμι αέρος και μια διαφορετική πράσινη σαλάτα με καπνιστή πέστροφα!

Την Τρίτη 2 Ιουνίου η Ελένη και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου φιλοξενούν τον Δημήτρη Τσομπάνογλου από τη Θεσσαλονίκη! Δείχνουν μία συνταγή για μια πράσινη σαλάτα με προσούτο, γαρίδες και κριτσίνια, ένα λαβράκι που συνοδεύεται από μελιτζάνα και καρότο και το εύκολο μιλφέιγ με δροσερή κρέμα λεμονιού!

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου η Ελένη υποδέχεται τον executive Chef Κώστα Αθανασίου! Ο Κώστας φτιάχνει μια δροσερή σαλάτα με άρωμα φράουλας, μπούτι κοτόπουλου με πέστο λιαστής ντομάτας και γλυκό τυρί κρέμα σε σούπα ροδιού!

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου η Ελένη δοκιμάζει συνταγές από τον Αλεσάντρο Νταβίντ, την Ιωάννα Χαλμούκη και τον Chef Γιάννη Γραμμένο! Φτιάχνουν βραζιλιάνικη κοκάδα, δύο εύκολα κεκάκια που γίνονται σε κούπα και στον φούρνο μικροκυμάτων και την χοιρινή παντσέτα με πουρέ μήλου-τζίντζερ!

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου ο Chef Γιάννης Κιόρογλου προτείνει συνταγές στην τηλεθεάτρια Νατάσα Κουσάκη! Δείχνουν πως φτιάχνεται το πρωτότυπο σιταρότο με μαϊντανό και λεμόνι, το λαυράκι σε κρούστα από μελιτζάνα και πως απογειώνεται η καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα με τη βοήθεια των λαχανικών!