Chef στον αέρα: Έρχεται ο νέος κύκλος

Από αυτή τη Δευτέρα, καθημερινά στον ΣΚΑΪ...

Νέα και αγαπημένα πρόσωπα στο «Chef στον αέρα», φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει ανανεωμένη και συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη δύο φορές την εβδομάδα γεμάτος ενέργεια και κέφι!
Τα θεματικά βίντεο εντός κι εκτός κουζίνας επανέρχονται δυναμικά:
• Η Ελένη «στα μέσα και στα έξω» παίρνει τους δρόμους και ανακαλύπτει μυστικά βασικών υλικών της κουζίνας και χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή και τη μαγειρική.
• Ο Ανδρέας Λαγός με freestyle διάθεση παίζει με τα υλικά και προτείνει συνταγές για όλες τις ώρες της ημέρας!
• Γλυκές παρουσίες κάνουν μικρά θαύματα ζαχαροπλαστικής αποκαλύπτοντας όμορφα μυστικά foodstyling
• Από το μενού δεν λείπουν εύκολες, νόστιμες και υγιεινές συνταγές για όλους φτιαγμένες ταχύτατα σε ένα σκεύος ή συσκευή, αφήνοντας πίσω κάθε ενοχή!

Τα ξεχωριστά θέματα κάθε μέρα κάνουν το Chef στον αέρα να είναι 5 εκπομπές σε 1:
Απλά και μαγικά: τη Δευτέρα, η Ελένη μαγειρεύει με τον Αλέξανδρο εύκολες και έξυπνες συνταγές με λίγα υλικά που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα, προτείνουν ιδέες για να μετατρέψουμε το χθεσινό φαγητό σε ένα λαχταριστό πιάτο ημέρας και επιλέγουν να μαγειρέψουν συνταγές τηλεθεατών που ξεχώρισαν, κάνοντάς τους τα πιο χρηστικά δώρα για την κουζίνα!
Το καλό να τρώγεται: την Τρίτη, οι καλεσμένοι φτιάχνουν συνταγές για Comfort food αλλά και υγιεινές συνταγές, από τις οποίες δεν λείπει η γεύση!
Παρέα στη νοστιμιά: την Τετάρτη, οι καλεσμένοι μαγειρεύουν τρεις ανεξάρτητες συνταγές, που μπορούν να συνδυαστούν όμως και μεταξύ τους για ένα πλήρες μενού ή σε ένα τραπέζι.
Γλυκοθεραπεία: κάθε Πέμπτη, έχουν γλυκοθεραπεία φτιάχνοντας γλυκά, που γίνονται εύκολα και στο σπίτι. Μια αλμυρή συνταγή, το ίδιο εορταστική και λαχταριστή, μπαίνει στο μενού σαν πρόταση για να μοιραστείς κάτι ιδιαίτερο με τους αγαπημένους σου.
Βοήθεια Chef!…με διάσημους καλεσμένους: την Παρασκευή, ένας δημοφιλής καλεσμένος παίρνει μαθήματα και ιδέες από έναν έμπειρο Chef. Ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και άλλοι καλλιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική μπαίνουν στην κουζίνα του Chef στον αέρα και προσπαθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες ενός επαγγελματία μάγειρα!

Κάθε μέρα και μια διαφορετική μαγειρική εμπειρία στην κουζίνα του «Chef στον αέρα»!

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου απλές και νόστιμες συνταγές με την Ελένη Ψυχούλη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Μια λαχταριστή πίτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια, φινόκιο & πράσινες ελιές, καλαμάκια ψαρονέφρι με spread αβοκάντο και μια έξυπνη συνταγή με το μπριάμ της προηγούμενης ημέρας!

Την Τρίτη 22 Μαρτίου η Ελένη παρέα με τον nomad Chef Ανδρέα Λαγό και τη διατροφολόγο Μαρία Ψωμά μαγειρεύουν μπακαλιάρο σε φύλλο κρούστας & σκορδαλιά παντζαριού, σαλάτα panzanella με ψητό ψωμί και μια εναλλακτική καρμπονάρα στη light εκδοχή της!

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο Chef στον αέρα μαγειρεύει ο δημιουργικός Chef Άνταμ Κοντοβάς! Δείχνει τη συνταγή για μια σαλάτα με κάρυ & πράσινο μήλο, πεντανόστιμο μοσχαράκι στη γάστρα με κουνουπίδι & ψητά λαχανικά και μια λαχταριστή πουτίγκα με σταφίδα και λευκή σοκολάτα!

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο Chef στον αέρα η Ελένη φιλοξενεί τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά και τον Chef Γιάννη Γραμμένο. Δοκιμάστε τα γλυκά spring rolls με καραμέλα γάλακτος, την crème brulee με περγαμόντο και το πεντανόστιμο αρνί μπούτι με ανατολίτικο μείγμα μπαχαρικών!

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου μαγειρεύει με τις οδηγίες του Αλέξανδρου Παπανδρέου! Δίνουν τη συνταγή για ένα εύκολο ανοιχτό σάντουιτς με ψητό χοιρινό & μανιτάρια, βουτυράτες γαρίδες με ξύσμα πορτοκαλιού & πάπρικα και κοτόπουλο με πλιγούρι με ψητά λαχανικά!