Χατζηβασιλείου,Άδωνις και Ράντου »Βράδυ» με τον Κωστόπουλο

Διαβάστε τι θα δούμε απόψε το ''Βράδυ''...

Η Βίκυ γιορτάζει τα γενέθλιά της στο πλατό της εκπομπής, τραγουδά, δέχεται ευχές, αλλά και χαρίζει….δώρα.
Με αποστολέα την ίδια τη Βίκυ ο Πέτρος δέχεται ένα ξεχωριστό πακέτο….αναμνήσεων και το Βράδυ γίνεται προσωπικό!
Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλά επίσης για την προσωπική της ζωή, για την καριέρα της, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την κριτική.

Στη συντροφιά της Πέμπτης και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. σε μια διαφορετική συνέντευξη που θα συζητηθεί, μιλά για όλους και για όλα: Για την Ευγενία Μανωλίδου, την τηλεοπτική της καριέρα, τη σχέση τους, την οικογένειά
τους, αλλά και τους λαθρομετανάστες και τη θέση του απέναντι σε θέματα της επικαιρότητας. Ο Άδωνης Γεωργιάδης εξηγεί επίσης γιατί στην τηλεοπτική του εκπομπή πουλάει, τα βιβλία του ….φωνάζοντας και ο Πέτρος τον δοκιμάζει για να δει πόσο καλός πωλητής είναι!

Τρίτο πρόσωπο της βραδινής παρέας η Ελένη Ράντου. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για την σχέση που έχει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και αποκαλύπτει πώς ο Βασίλης αντιμετωπίζει τους ….υποψήφιους γαμπρούς της κόρης τους!
Η Ελένη μοιράζεται μαζί μας και μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πάνω στο θεατρικό σανίδι, τη στιγμή που έπαθε κρίση πανικού μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών.