Χατζηπαναγιώτης:« Έκανα πολύ καιρό και πολύ αγώνα εντός μου και εκτός μου για να μπορέσω να…»

Δείτε την εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτη μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και το JOY για την απόφαση του να συγκατοικήσει με τη Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και για τον φασισμό όσων θέλουν να ζει κάποιος όπως αρέσει σε εκείνους.

Για τον ρόλο του στους Δέκα Μικρούς Μήτσους: «Δε με τρόμαξε η ιδέα να βγω να κάνω τον γκέι γιο της χήρας Μήτσι, άλλωστε όταν είσαι νέος δε σε τρομάζει τίποτα, υπάρχει αυτή η χαρά, ήταν όλα τόσο ωραία, όλο αυτό που κάναμε με τον Λάκη ήταν τόσο διασκεδαστικό. Ο τρόπος που το προσεγγίσαμε ήταν πολύ ωραίος. Χαιρόμουν πολύ που το έκανα»

Η σχέση του και η συγκατοίκηση με τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Γνωριστήκαμε το 1992, ήδη διανύουμε περισσότερα από 20 χρόνια κολλητιλίκι. Όταν ξεκινάς με κάποιος ως φίλος και μετά γίνεσαι πιο φίλος και ακόμα πιο φίλος και μετά γίνεσαι συγκάτοικος και μετά αποφασίζεις να μοιράζεσαι τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής σου μαζί του είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Μετακόμισα πρώτη φορά στο σπίτι της Βίκυς, τότε στο Περιστέρι, με τους σεισμούς του 1999. Σιγά σιγά το Περιστέρι έγινε η γειτονία μου… 

Ακούω συνέχεια κάποιους να επιτίθενται σε κάποιους άλλους, ότι γιατί ζεις έτσι. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τί έιναι; Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει όπως ακριβώς του αρέσει, όχι όπως αρέσει σε εμάς, ή να δίνει λόγο για κάτι που δεν αρέσει σε κάποιον άλλον. Και η δικιά μου σχέση με τη Βίκυ είναι μια πολύ ιδιαίτερη σχέση που δε μπορεί να αναλυθεί σε μια τέτοια κουβέντα τώρα, ούτε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ναι υπάρχουν πολλά που μπορεί να με ενοχλούν και πολλά που μου αρέσουν για αυτό εξάλλου συνεχίζουμε να μένουμε μαζί.

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που νοιαζόταν πολύ για τη γνώμη των άλλων και σχεδόν με γαλούχησε αυτό το πράγμα. Έκανα πολύ καιρό και πολύ αγώνα και πολύ μεγάλη διαδρομή και εντός μου και εκτός μου για να μπορέσω να… Με βοήθησε πάρα πολύ η νιότη σε αυτό, δηλαδή η εφηβεία μου και ο εκρηκτικός μου χαρακτήρας με έκανε γρήγορα να πω ότι δε με νοιάζει καθόλου τι θα πουν οι άλλοι για μένα».

Δείτε τη συνέντευξή του στο JOY: