Χατζηγιάννης, Σταρόβας, Συνατσάκη τα λένε «Βράδυ» στον Κωστόπουλο

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν διστάζει να απαντήσει ακόμα και στην πιο αδιάκριτη ερώτηση. Έτσι θα δούμε γιατί έχει αλλάξει τη ζωή του, τι λέει για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ θα απαντήσει και στις φήμες που θέλουν τη σχέση τους ένα επικοινωνιακό κόλπο. Θα δούμε ακόμα πώς περιγράφει την επαγγελματική του σχέση με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και ποια είναι η απάντησή του σε εκείνους που τον χαρακτηρίζουν δύσκολο στις συνεργασίες του. Στα highlights της βραδιάς η στιγμή που ο Μιχάλης παίρνει το μικρόφωνο και …αναλαμβάνει δράση.

Δεύτερος καλεσμένος της βραδιάς, ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, χαλαρός και με πολύ χιούμορ, φέρνει τα πάνω – κάτω και αυτοσαρκάζεται! Μιλά για την κόρη του και τους φόβους τη για εκείνη και τα άγχη που του δημιουργεί, καθώς και για τα κιλά του. Θα δεχτεί ακόμα μία πρόταση γάμου από… τον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ θα αναφερθεί και στις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Ως στενός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Παπάζογλου θα μιλήσει επίσης για τις τελευταίες στιγμές του τραγουδοποιού καθώς και τα συναισθήματά του για την ασθένεια και την απώλειά του.

Τρίτο πρόσωπο της βραδινής παρέας η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά στον Πέτρο για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της. Πώς βλέπει τη φετινή της παρουσία στη μικρή οθόνη αλλά και τι άλλο θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση. Μιλά ακόμα  για τη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή και το πως γνωρίστηκαν.Τι σχέση έχει με τη ψυχοθεραπεία και γιατί ο Πέτρος της προσφέρει μάθημα πολεμικών τεχνών στο πλατό;

Πέμπτη στις 24:00 στον Alpha.