Chart Show: Το αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80 απογειώθηκε στο twitter

Chart Show

Το σόου που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, παραγωγής Barking Well, φαίνεται πως κέρδισε το κοινό που το έφερε σε λίγα λεπτά πρώτο trend και στο Twitter και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ένα Σαββατόβραδο με αγαπημένα 80ς τραγούδια και εκλεκτούς καλεσμένους έφερε στις οθόνες μας το Chart Show στον Alpha με τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής που τα Σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα, σημειώνοντας αξιόλογα ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show φωτίστηκε με τα πιο λαμπερά ονόματα και παραδοθήκαμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση μαζί τους Μπέσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου. Δημήτρη Κοντολάζο, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστα Μπίγαλη, Πασχάλης, Βασίλη Πορφυράκη, Πωλίνα, Αναστάσιο Ράμμο, Έλενα Τσαγκρινού και Ελένη Φιλίνη.

H Δέσποινα Βανδή αφού χόρεψε, συζήτησε, γέλασε και τραγούδησε μαζί με τους καλεσμένους της, έδωσε και μαθήματα push ups κλέβοντας την παράσταση.

Μαζί της όπως πάντα ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, και ο chart expert Πέτρος Δραγουμάνος, ενώ στον σχολιασμό των τραγουδιών είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Έφη Αλεβίζου, τον Γιάννη Βούρο, και την Καίτη Φίνου.

Το Chart Show με τη μουσική αναδρομή στα 80s κέρδισε για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον σε μια βραδιά με πολύ έντονο ανταγωνισμό και σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 13,6% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας σε τέταρτο το 17,4%.