Chart Show: Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Chart Show

Όσα είπαν η πρώην και η νυν παρουσιάστρια του Chart Show!

Στον τόπο του εγκλήματος, στο νέο Chart Show με την Δέσποινα Βανδή επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Η μεγάλη αυτή επιστροφή έλαβε χώρα μέσω τηλεφώνου και η επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στην πρώην και την νυν παρουσιάστρια του μουσικού σόου ήταν απολαυστική! Αφορμή για αυτήν στάθηκε το επιτυχημένο τσιφτετέλι «Σεντόνια» που βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του Chart Show και βεβαίως υπογράφει η Ναταλία Γερμανού.

«Δέσποινα, είσαι μια καταπληκτική παρουσιάστρια της νέας εποχής του Chart Show! Τα πας τέλεια, τα έχω πει και στη δική μου εκπομπή και τα λέω τώρα και στον αέρα της εκπομπής αυτής» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού. «Έχεις ευγένεια, έχει αμεσότητα, έχεις γλυκύτητα οπότε δεν χρειάζεται κάτε άλλο. Τα έχεις όλα».

Όσον αφορά, δε, την ιστορία του τραγουδιού, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε πως «είχα χωρίσει, είχα μετακομίσει σε ένα καινούργιο σπίτι και το τραγούδι αυτό είναι ίσως από τα πέντε πιο αυτοβιογραφικά μου. Ήμουν σε ένα σαλόνι γεμάτο άδειες κούτες, έβλεπα μια καινούργια θέα, έγραψα τον στίχο, πήγα στον Νίκο Καρβέλα και με δάκρυα στα μάτια του είπα πως θέλω να μου γράψει μια ροκ μπαλάντα».