Χάρης Βεραμόν για την εξαφάνιση της μικρής Αννούλας που συγκλόνισε το πανελλήνιο: «Έχω βρει κάποια στοιχεία»

Χάρης Βεραμόν

Η συγκλονιστική υπόθεση της Αννούλας που μένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη.

Ήταν Αύγουστος του 1981 όταν μία πρωτοφανής και τραγική εξαφάνιση ήρθε να ταράξει το ήσυχο παραθαλάσσιο Σκουτάρι της Μάνης. Η δίχρονη Αννούλα Τριανταφυλλίδη έπαιζε με τη φίλη της και διέφυγε για λίγο από την προσοχή της μητέρας της. Όταν μετά από λίγο η μητέρα της την αναζήτησε, βρήκε μόνο τη φίλη της στο σημείο.

Η υπόθεση της Αννούλας δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι απήχθη από παραθεριστές του εξωτερικού, που συνήθιζαν να περνούν το καλοκαίρι τους στο μικρό χωριό στήνοντας σκηνές ή τροχόσπιτα στις αμμώδεις παραλίες. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν, μίλησε για τη συγκλονιστική υπόθεση στο The 2night Show και περιέγραψε μεταξύ άλλων:

«Είχαν μπει σκυλιά, εθελοντές, ερευνητές και δεν είδε βρεθεί τίποτα. Έστελναν επιστολές στους γονείς του παιδιού και άφηναν αιχμές ότι κάποιο ζευγάρι άρπαξε το παιδί, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε. Υπήρξαν κάποια πράγματα που παραπλάνησαν και έστρεψαν αλλού την έρευνα. Βεβαίως, έχω μιλήσει και έχω βρει κάποια στοιχεία που οδηγούν σε κάποια κατεύθυνση. Είναι πολύ λεπτό το θέμα, ανεξιχνίαστο. Χάθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».