Χάρης Βαρθακούρης: «Μίσησα τον εαυτό μου για τη συμμετοχή στο J2US»

«Θεώρησα κάποια στιγμή ότι εκπορνεύτηκα»

Για την περίοδο της συμμετοχής του στο J2US μίλησε ο τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης και τα όσα είχαν γίνει με την παρτενέρ του στο show Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και όσα ειπώθηκαν από εκείνον κατά τη διάρκεια του show του MEGA και για λίγο καιρό μετά, δίνοντας την δική του οπτική γωνία στα πράγματα.

«Θέλω δίπλα μου ανθρώπους που είναι γρήγοροι, σβέλτοι, σπιρτόζοι. Αν υπάρχει λοιπόν χάσμα επικοινωνίας, ξενερώνω, δεν είανι ωραία η λέξη, αλλά χάνω τον ανθουσιασμό μου, τα παρατάω λίγο. Υπήρξε λοιπόν ένα χάσμα επικοινωνίας μεταξύ εμού και της παρτενέρ μου τότε και υπήρχε και ένα χάσμα φιλοσοφίας. Εγώ μπορώ να σου πω ότι μίσησα σχεδόν τον εαυτό μου για τη συμμετοχή μου αυτή. Θεώρησα κάποια στιγμή ότι εκπορνεύτηκα. Ήθελα να φύγω πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Παρόλο που δέχτηκα την πρόσκληση τους γιατί αυτό που άκουσα από όλους είναι «τι έχεις να χάσεις». Και όταν το συζήτησα με τον Στέλιο Διονυσίου που είχε προηγηθεί η δική του θετική απάντηση, μου λέει «θα μας δει όλη η Ελλάδα, θα μας κάνει καλό στην δουλειά μας γιατί τραγουδάγαμε παρέα κι εξακολουθούμε, μου λέει τι έχουμε να χάσουμε;Θα πληρωνόμαστε, δηλαδή τι άλλο θέλεις; Και λέω «Ξέρεις τι; Δεν έχεις άδικο. Θα πάω να το κάνω.»

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ενώ κάναμε κάποια ραντεβού για να δούμε χημείες παρτενέρ. Πήγα πολύ ευγενικά στην παραγωγή και είπα: «Να σας πω κάτι; Πιστεύω ότι δεν θα το αντέξω. Σας παρακαλώ όσο είναι καιρός και σίγουρα θα υπάρχουν δυο τρεις αναπληρωματικοί. Λέω θα φύγω. «Όχι μη το κάνεις κλπ». Εμένα δε με απασχολούσε να κερδίσω, με απασχολούσε να περάσω καλά. Ήξερα ότι δε θα περάσω καλά. Μου έβγαλε κακό εαυτό. Έληξε η υπομονή μου πάρα πολύ γρήγορα. Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν την απότομη δόξα. Δεν μιλάω για εμένα. Μπορεί τη Δευτέρα να είναι γαμ… τα παιδιά, την Παρασκευή όμως η μύτη τους είανι στον Όλυμπο. Εγώ δεν αντιδρώ καλά σε αυτό και αυτό μου βγήκε στον αέρα. Δεν σου κρύβω λοιπόν ότι στην πρωτη εκπομπή όταν αντέδρασα με τον τρόπο που αντέδρασα ενδεχομένως κάπου μέσα μου την έψαχνα για να βρω μια ωραία δικαιολογία να φύγω. Έστω με σκηνή αλλά να φύγω να ηρεμήσω. Δεν έγινε και έχοντας τεντωμένα νεύρα όλη εκίνη την περίοδο, ήταν πολύ πιο εύκολο να αντιδράσω σε βιντεάκια τύπου «εκτέλεσα» το κομμάτι που είπε ο πατέρας μου και όλα αυτά τα οποία συνέβησαν τα οποία δε θα το έχεις συνειδητοποιήσει. Ήταν 29 μέρες, μου φάνηκε ένας αιώνας.»