Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής για Survivor και Big Brother

Γιάννης Βαρδής

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης σε νυχτερινές εξομολογήσεις...

Δύο ερμηνευτές που φέρουν από ένα βαρύ όνομα στην πλάτη τους, δύο άνθρωποι που μεγάλωσαν μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και πλέον δύο μπαμπάδες που λατρεύουν τα παιδιά τους, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκαν ξανά μαζί στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και μας ταξίδεψαν σε ενδιαφέροντα μουσικά μονοπάτια αλλά και μονοπάτια ζωής.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την εμπειρία που είχε ως παρουσιαστής του Big Brother, πως πήρε την απόφαση να το τολμήσει, τι γεύση του άφησε και τι έπεται για εκείνον στην τηλεόραση: «Όλα ξεκινάνε από την εκπομπή με τα ταξίδια που δεν ήθελα να την κάνω. Όταν μας είπαν ότι πρέπει να λείψουμε δύο μήνες είπε ότι δεν μπορώ να αφήσω τα κοριτσάκια μου. Είπα στην Αντελίνα αν θέλει να πάει. Δουλειά είχα, είχα πολλά live. Το κανάλι επέμεινε γιατί ήθελαν το ζευγάρι. Ο πεθερός μου ήθελε να κρατήσει τα παιδιά παραπάνω από δύο μήνες. Πήγε ανέλπιστα καλά, έπαιξαν πράγματα που δεν περίμενα. Όπως οι καβγάδες που ήταν φυσιολογικό.

Αυτό έφερε τις προτάσεις από τα κανάλια, μία ήταν και το Big Brother. Δεν θυμόμουν τι θα πει reality. Ούτε την ύπαρξη του πριν από 20 χρόνια, ούτε πριν από 10. Μου είπαν αν έχω γερό στομάχι. Από τις προτάσεις που είχα ήταν η πιο μακριά από εμένα και την επέλεξα επί τούτου. Είπα να κάνω κάτι που ή θα με καταστρέψει ή θα με φτιάξει. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω. Έπεσα στα πολύ βαθιά, με συνθήκες κορονοϊού που δεν ευνοεί και έκανα ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης, αλλά ψυχοφθόρο. Το καλό είναι ότι είχα έναν Ανδρέα Μικρούτσικο δίπλα μου. Με βοήθησε πάρα πολύ. Πολλές φορές έστρεψε πάνω του το βλέμμα και με βοηθούσε να κοιμάμαι ήρεμος. Μια δυο φορές με πήρε η μπάλα, αλλά τελικά ό,τι και να κάνεις θα βρουν κάτι να σε κατηγορήσουν».

Από την άλλη, ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει πως έχει ενεργή πρόταση από το Survivor και σκέφτεται αν θα συμμετέχει σε αυτό ή όχι: «Ήμουν αρκετά κοντά για το προηγούμενο. Άρχισα όμως να αγχώνομαι, η κόρη μου ήταν μικρή. Είπα τελικά ότι φοβάμαι να πάω σε αυτό το άγνωστο. Η πρόταση έγινε και φέτος. Κάναμε μια πρώτη κουβέντα, μίλησα με τον Γιώργο Λιανό και μου είπε ότι θα είναι μια εμπειρία. Είναι μια νεκρή περίοδος. Θα πάρεις λεφτά. Μου είπε ότι αν προσέξω πώς θα διαχειριστώ τα νεύρα μου θα περάσω ωραία. Τον εμπιστεύομαι στην κρίση του. Δεν αποκλείεται τίποτα. Μίλησα με τη γυναίκα μου, μου είπε δοκίμασέ το, κάνε το, δες τα όρια σου. Δεν έχω αποφασίσει».