Χάρης Βαρθακούρης: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας με την Αντελίνα»

Χάρης Βαρθακούρης

"Ο πιο ευγενικός όρος για την τηλεόραση είναι "βούρκος". Υπήρξα μάρτυρας, είδα καταστάσεις. Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι;", δηλώνει ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα του Alpha Κύπρου.

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» στον Alpha Κύπρου μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής, με αφορμή τις ζωντανές του εμφανίσεις στο νησί παρέα με τον Γιάννη Βαρδή, αναφέρθηκε στην εμπειρία που του άφησε το πέρασμά του από την τηλεόραση.

«Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει ούτε ως καλεσμένος, πάνω από χρόνο και δεν είναι ότι δεν δέχομαι προτάσεις. Η δικαιολογία μου είναι μόλις βγάλω ένα νέο κομμάτι. Είναι πρώτη φορά που βγαίνω στο ’23», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα μέσον να επικοινωνήσω τη δουλειά μου. Για τρία χρόνια έγινε επάγγελμα. Είχα την τύχη να το συνδυάσω και οικογενειακά που μόνο κακό έκανε στη σχέση μας. Τώρα που η γυναίκα μου επίσης απέχει έναν χρόνο από την τηλεόραση είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», δηλώνει ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Ο πιο ευγενικός όρος για την τηλεόραση είναι «βούρκος». Τίποτα δεν με τραυμάτισε, υπήρξα μάρτυρας, είδα καταστάσεις, φταίνε οι άνθρωποι που αύριο μπορεί να μην είναι κάπου και να ξαναπάω στην τηλεόραση», επισημαίνει ο Χάρης Βαρθακούρης για την παρουσίαση των εκπομπών στον ΣΚΑΪ.

«Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι; Το πρώτο πράγμα που έκανε η γυναίκα μου όταν άνοιγε τα μάτια της ήταν τα νούμερα. Και μου έλεγε ότι φταίω εγώ», τόνισε σε άλλο σημείο ο Χάρης Βαρθακούρης.