Χάρης Βαρθακούρης: Η σπόντα όλο νόημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Χάρης Βαρθακούρης

Ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε την συμμετοχή της Ελπίδας Γεωργακοπούλου στο Σου Κου Family, όταν ξαφνικά στην συζήτηση ήρθε κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το Σου Κου Family με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη ξεκίνησε και σταδιακά αποκαλύπτονται όλες οι ενότητες της εκπομπής. Εκεί θα βρίσκεται κι η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου με ψυχολογικά θέματα για τις ανθρώπινες σχέσεις προς συζήτηση και που την γνωρίσαμε από το Big Brother, όπου σχολίαζε τα τεκταινόμενα μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όσο προχωρούσε η συζήτηση, ο Χάρης Βαρθακούρης βέβαια δεν άντεξε και πέταξε την σπόντα του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας για την συμμετοχή της Ελπίδας στην εκπομπή: «Να πούμε όμως ότι η Ελπίδα σε αυτήν την εκπομπή θα μιλάει, θα ακούγεται και θα συμμετέχει και δεν θα χρειάζεται να με κοιτάξει 50 φορές για να της πω πες μια κουβεντούλα γιατί…»

Όταν η Αντελίνα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ελπίδα απάντησε ότι δεν είναι θέμα δικό του αλλά ότι η ροή ήταν γρήγορη και κάποιοι της έλεγαν αν τελικά είχε φωνή για να μιλήσει.

Όπως φαίνεται, ο Χάρης Βαρθακούρης διατηρεί την απορία του αν υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους.