Χάρης Βαρθακούρης: «Εάν κοιτάξεις τη δισκογραφία μου, θα δεις ότι δεν έχω καριέρα! Έχω δουλέψει ελάχιστα»

Χάρης Βαρθακούρης

«Η μόνη φορά που χρησιμοποίησα το όνομα του πατέρα μου ήταν στο στρατό για να έχω πιο ευνοϊκή μετάθεση».

Ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό και αποκάλυψε πως το 1997 αποδέχτηκε την πρόταση πολλών εκατομμυρίων κι έβγαλε δίσκο.

«Εάν κοιτούσες τη δισκογραφία μου ή γκούγκλαρες την καριέρα μου, θα δεις ότι δεν έχω καριέρα. Έχω βγάλει τρεις δίσκους σε διάστημα σχεδόν 20 ετών. Έχω δουλέψει ελάχιστα. Που να με έχει βοηθήσει ο πατέρας μου; Δεν μου έχει κάνει κακό, αλλά θεωρώ ότι δεν με έχει βοηθήσει. Ο πατέρας μου δεν με βοήθησε όχι επειδή δεν θέλει ή το ζήτησα και αρνήθηκε. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Η μόνη φορά που χρησιμοποίησα το όνομα του πατέρα μου ήταν στο στρατό για να έχω πιο ευνοϊκή μετάθεση. Ποτέ ξανά δεν έχω πει ότι είμαι ο γιος του Πάριου. Ποτέ και πουθενά. Μια ζωή μας συγκρίνουν. Αυτό είναι άσκοπο και άδικο. Ακόμα και αν πουν καλός ο Βαρθακούρης, θα συνεχιστεί η πρόταση και θα πουν δεν είναι καλός σαν τον πατέρα του. Η Minos μου είπε ότι το κομμάτι πουλάει και αφού τραγουδάς είναι κουτό να μη βγάλεις ένα δίσκο.

Και τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει. Και μου πρότειναν τότε ένα εξωφρενικό ποσό, το 1997 ήταν, ένα τεράστιο ποσό για έναν που είναι 22 χρονών, και λέω φέρτε το στυλό και υπογράφω τώρα, μόλις έγινα τραγουδιστής. Τα λεφτά με έκαναν, δεν θα πω ψέματα, γίνεσαι ανεξάρτητος από τη μια μέρα στην άλλη. Ήταν πολύ μεγάλο ποσό για την εποχή, ήταν πολλά εκατομμύρια», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!