Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα που δεν είπε ωραία το τραγούδι μου»

Χάρης Βαρθακούρης

Κατακεραύνωσε ο Χάρης Βαρθακούρης τον παίκτη του House of fame!

Το μεσημέρι του Σαββάτο, στο «Σου Κου Family», ο Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να εκφράσει την δική του άποψη για τον Γιώργο Ντίνο ο οποίος και ερμήνευσε το δικό του τραγούδι, «Βράδια αξημέρωτα» στο τελευταίο live του House of fame του ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής δε δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει με λόγο αιχμηρό τόσο για την συγκεκριμένη εμφάνιση όσο και για την ευρύτερη παρουσία του παίκτη της μουσικής ακαδημίας.

Ειδικότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το είδα, θα είμαι τίμιος, αλλά από τα μηνύματα που έλαβα, που ήταν ένας βομβαρδισμός συλλυπητηρίων, υποθέτω από αυτό ότι δεν το είπε καλά. Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν μου κάνει εντύπωση που βγήκε προτεινόμενος. Το ήξερε και ο ίδιος, το κατάλαβα και γω όταν τον άκουσα από κοντά. Σαν να ακούω τον Μουζουράκη να λέει τα Βράδια Αξημέρωτα».

«Αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να πάει σε αυτή την εκπομπή. Από όσο μιλήσαμε, κατάλαβα ότι είναι ένα παλικάρι που όλο αυτό το θεωρεί λίγο υποτιμητικό για αυτόν. Τον ρώτησα μάλιστα γιατί ήρθε» πρόσθεσε στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Δεν μου κάνει εντύπωση που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση».

Η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Γιώργος Ντίνος στο live του House of fame της Παρασκευής δεν εντυπωσίασε ούτε την κριτική επιτροπή από την οποία και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.