Χάρης Τζωρτζάκης: «Μας έψαξαν για παιδική κακοποίηση και καλά έκαναν»

Χάρης Τζωρτζάκης

Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στη Τζένη Θεωνά.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμα-δες» που πια παρουσιάζει η Τζένη Θεωνά στο ανανεωμένο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον γιο του εξηγώντας τον λόγο που τους ήλεγξαν για παιδική κακοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Τζωρτζάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μικρός έσπασε το πόδι του έξι μηνών. Ήταν ο μικρός μπρούμυτα και η Έφη στο κρεβάτι. Αυτός ξυπνάει και πάει αυτόματα να τον πιάσει, να τον γυρίσει και να τον βάλει στο στήθος της. Όπως τον γυρνάει, όμως, κάπως μπλόκαρε το πόδι του μέσα στις κουβέρτες και ακούγεται ένα κρακ! Αλήθεια το λέω. Εγώ κοιμόμουν στο άλλο δωμάτιο με την κόρη μου, την λατρεία μου».

«Μην τα πολυλογώ… Έσπασε ο μπέμπης το πόδι του, έξι μηνών, πήγαμε στο νοσοκομείο και σκέφτηκα πως θα του βάλουν ένα γυψάκι και θα τελειώνει το πράγμα. Δεν ήταν όμως καθόλου έτσι. Κάτσαμε μια εβδομάδα, έπρεπε να είναι το μωρό για δέκα μέρες ξαπλωμένο και μετά του έβαλαν γύψο από το στήθος μέχρι τον αστράγαλο».

«Μας έψαξαν και για παιδική κακοποίηση, και καλά έκαναν. Τον γύψο τον έβγαλε μετά από σαράντα μέρες» συμπλήρωσε ο Χάρης Τζωρτζάκης στο μαγκαζίνο με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.