Χάρης Τσιάρας: Η δύσκολη κατάσταση και τα προβλήματα στον οίκο μόδας “Νίκος – Τάκης”

Χάρης Τσιάρας

«Έβλεπα κάτι κοπέλες στο GNTM κι έλεγα τι κάνει τώρα αυτή εκεί;».

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Τσιάρας, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στον οίκο μόδας “Νίκος – Τάκης”, ενώ αναφέρθηκε και στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κάποια πράγματα με τον χρόνο αλλάζουν. Κάποιοι άνθρωποι έχουν μπει και έχουν δημιουργήσει κάποια θέματα κι έχουν πει κάποια πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν καν. Και έχουμε μπει σε μια κατάσταση λίγο δύσκολη και για τους δυο μας. Δυστυχώς για εκείνον, μετά από 33 χρόνια, να θεωρεί κάποια πράγματα ότι μπορεί να αφήσει κάποιους να μπουν σε μια οικογένεια, γιατί με τον Τάκη ήμασταν οικογένεια, και με τον Νίκο είμαστε οικογένεια.

Ο οίκος έχει ντύσει όλες τις Ελληνίδες σταρ. Τότε οι ηθοποιοί πλήρωναν τα ρούχα τους. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε ρούχα από μας και πλήρωσε κανονικά για μια εμφάνιση δική της στη Ρωσία. Σέξι δεν είναι να τα βγάζουμε όλα έξω. Έβλεπα κάτι κοπέλες στο GNTM κι έλεγα τι κάνει τώρα αυτή εκεί; Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν ήξερα, η κοπέλα μπορεί όντως να έχει κάνει κάτι έξω, αλλά δεν την γνώριζα ούτε εγώ. Την Βίκυ την ξέραμε όλοι. Η Ηλιάνα είναι μια πολύ ωραία κοπέλα, αλλά εγώ δεν θα την έπαιρνα για δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Τσιάρας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!