Χάρης Σώζος: Τι λέει για την κόντρα Λαζόπουλου – Γερασιμίδου;

«Η Ελένη Γερασιμίδου ξέρω ότι ήταν πολλά χρόνια φίλη με τον Λάκη Λαζόπουλο. Τώρα αν την πείραξε ότι σατίρισε το κόμμα, το θεωρώ λίγο υπερβολικό».

Στο μικρόφωνο της εκπομπής «Με το καλημέρα» μίλησε ο ηθοποιός Χάρης Σώζος για…

…τη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου
«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι κορυφαίος στην σάτιρα όμως καμιά φορά χάνεται το μέτρο. Ο δημιουργικός μας οίστρος μας αναγκάζει καμιά φορά να πούμε πράγματα που θα έπρεπε να τα κρατήσουμε για μας. Νομίζω ότι πρέπει ο καλλιτέχνης να σατιρίζει τους πάντες, να καυτηριάζει τα πάντα, αλλά θα πρέπει να έχει και έναν αυτοέλεγχο». 

…την κόντρα με την Ελένη Γερασιμίδου
«Η Ελένη Γερασιμίδου ξέρω ότι ήταν πολλά χρόνια φίλη με τον Λάκη Λαζόπουλο. Τώρα αν την πείραξε ότι σατίρισε το κόμμα, το θεωρώ λίγο υπερβολικό. Δε νομίζω ότι η Ελένη έχει πάει τόσο πολύ από την απέναντι πλευρά και έχει γίνει τόσο κομματικιά, ώστε να χαλάσει μια φιλία χρόνων με τον Λάκη Λαζόπουλο. Το θεωρώ λίγο υπερβολικό».

…τον Μηνά Χατζησάββα και το σύμφωνο συμβίωσης
«Ο Μηνάς ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Όσον αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης, νομίζω ότι ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει, είναι και απαίτηση των καιρών. Η κοινωνία μας εδώ και χρόνια έχει γίνει πολύ ανεκτική ως προς τις ομάδες αυτές που θέλουν να υπάρξουν και να συνυπάρξουν. Δεν αφορά μόνο τους gay, αφορά και ζευγάρια».

https://www.youtube.com/embed/ilvjvHFABeE