Χάρης Σώζος για Στάθη Ψάλτη: «Τόλμησε να παίξει τον τρελό, δεν πάτησε ψυχή και ξαναγύρισε στο Δελφινάριο»

Χάρης Σώζος

"Έκανε πάλι τη γριά με το μαντήλι, είναι μεγάλη λούμπα να πέσεις στην τυποποίηση" διευκρινίζει ο Χάρης Σώζος.

Ο Χάρης Σώζος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα προκειμένου να δώσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τον αείμνηστο συνάδελφο του, Στάθη Ψάλτη και την τυποποίηση που υπέστη σε συγκεκριμένους ρόλους.

Ειδικότερα, ο Χάρης Σώζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έπαιζα στο Βεάκη με το θέατρο Τέχνης και απέναντι, στο θέατρο Αλάμπρα, παίζει ο Βασίλης Διαμαντόπουλος ένα έργο του Σαίξπηρ. Πηγαίνω να δω την παράσταση στον εξώστη σε ένα κενό που είχα και βλέπω έναν νεαρό να κάνει ένα τρελό. Έναν εκπληκτικό ηθοποιό. Αυτός ο ηθοποιός ήταν ο Στάθης Ψάλτης όπου είχα μείνει άφωνος».

«Αυτός ξεκίνησε, μετά μπήκε στο Δελφινάριο και τα εύκολα λεφτά. Γιατί ο κάθε παραγωγός σε θέλει για αυτό. Έχεις μια επιτυχία όταν κάνεις τη γριά; «Θέλω να έρθεις να μου κάνεις τη γριά! Σε πληρώνω αδρά να μου κάνεις τη γριά». Κάποια στιγμή τόλμησε να κάνει το «Ημερολόγιο ενός τρελού» στο θέατρο Πορεία».

«Δεν πάτησε ψυχή! Το λέω επειδή πήγα και το είδα. Ήταν εξαιρετικός, είχε πάρα πολύ λίγο κόσμο και αναγκάστηκε το καλοκαίρι να ξαναγυρίσει στο Δελφινάριο και να κάνει πάλι τη γριά με το μαντήλι. Είναι μεγάλη λούμπα να πέσεις στην τυποποίηση και να δώσεις στον κόσμο και στον παραγωγό αυτό που θέλουν» πρόσθεσε, επίσης, ο Χάρης Σώζος στο talk show του Action 24.

Πηγή εικόνας: NDP Photo