Χάρης Σώζος: «Έφτασα στο αμήν κι έφυγα από τη δουλειά, δεν μπορούσα να ακούω ανοησίες»

Χάρης Σώζος

«Δεν έχω συναντήσει δύσκολες συμπεριφορές, πέρα από μια χρονιά που δύο συνάδελφοι συμπεριφέρθηκαν περίεργα», λέει ο Χάρης Σώζος.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αντωνία Δούδαλη έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Σώζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή, αλλά μκαι την σκηνοθέτιδα που τον έφτασε στο αμήν.

«Δεν ήταν όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Στην επαρχία που μεγάλωσα δεν τολμούσες να πεις ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός. Το τόλμησα όταν ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Δεν θέλω να ασχοληθεί η κόρη μου με το επάγγελμα. Όσο υπέροχο είναι σαν τέχνη, άλλο τόσο απαίσιο είναι σαν επάγγελμα.

Όταν έχεις κάνει 20 χρόνια θέατρο και μετά έρχεται η τηλεόραση, δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Με το Δις Εξαμαρτείν γινόταν χαμός, αλλά ποτέ δεν ξιπάστηκα, ντρεπόμουν κιόλας, δεν με ευχαριστούσε. Συμβουλεύω τους νέους ηθοποιούς να κάνουν υπομονή, να μην βιάζονται.

Δεν έχω συναντήσει δύσκολες συμπεριφορές, πέρα από μια χρονιά που δύο συνάδελφοι συμπεριφέρθηκαν περίεργα. Έφτασα στο αμήν με μια σκηνοθέτιδα κι έφυγα από τη δουλειά, δεν μπορούσα να ακούω ανοησίες. Πρόλαβα τις χρυσές εποχές, υπήρχαν ισχυρές αμοιβές, αλλά υπάρχει και παραπάνω “σάλτσα”», είπε αρχικά ο Χάρης Σώζος.

Ο Χάρης Σώζος είπε επίσης: «Πάντα είχα μηχανή, μέχρι που σταμάτησα να έχω. Είχα ένα ατύχημα πέρυσι με τη μηχανή, κόντεψα να σκοτωθώ».