Χάρης Σώζος: «Δεν ήθελα να κάνω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες»

Χάρης Σώζος

"Με την προτροπή και την πίεση της συζύγου και της κόρης μου είπα το ναι" παραδέχθηκε ο Χάρης Σώζος.

Για την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και όχι μόνο μίλησε ο Χάρης Σώζος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία μεταδόθηκε στο κανάλι Astra το μεσημέρι της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Σώζος παραδέχθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να κάνω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες γιατί ήταν μια περίοδος που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος. Δεν ήθελα να το κάνω αλλά το έβλεπα το σίριαλ και μου άρεσε πάρα πολύ. Με την προτροπή και την πίεση της συζύγου και της κόρης μου είπα το ναι. Φυσικά καθόλου δεν το μετάνιωσα. Ποτέ δεν μετανιώνω για πράγματα που κάνω».

«Πριν ασχοληθώ με τον χώρο της υποκριτικής δούλευα σε μια ασφαλιστική εταιρεία και παράλληλα σπούδαζα. Όταν όμως στο τρίτο έτος της σχολής έπρεπε να παίξουμε στην Επίδαυρο, έπρεπε να επιλέξω ποιο δρόμο θα ακολουθήσω. Έπαιρνα από την ασφαλιστική περίπου 3000 δραχμές και στο θέατρο έπαιρνα 300 δραχμές. Τεράστια η διαφορά».

«Αν ξεκινούσα σήμερα, δεν ξέρω αν θα έκανα αυτή την επιλογή παρόλο που είμαι ευχαριστημένος και όλα μου έχουν πάει καλά» συμπλήρωσε ο Χάρης Σώζος στην τηλεοπτική του συνέντευξη.