Χάρης Σιανίδης: «Tα πράγματα τώρα είναι πιο απενοχοποιημένα, θα ήθελα ένα δικό μου παιδί»

Χάρης Σιανίδης

"Ήξερα από έξι, επτά χρονών τι ακριβώς θα συμβεί" εξομολογήθηκε ο Χάρης Σιανίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Σιανίδης στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά το Σάββατο. Μέσα σε όλα, ο Χάρης Σιανίδης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του διαδρομής, την συνέχεια καθώς και την προσωπική του ζωή.

Ειδικότερα, ο Χάρης Σιανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί, δεν γίνεται αρέσουμε και σε όλους αλλά αυτό νομίζω πως ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μου. Την κριτική που μου έκαναν για το styling, εγώ την προκάλεσα άρα δεν μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε. Εγώ την επιδίωξα και την εξαργύρωσα. Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από αυτή την κριτική, έγιναν όλα με βάση ένα σχέδιο και θεωρώ ότι υπήρχε ένα έμφυτο ταλέντο στην επικοινωνία. Ήξερα από έξι, επτά χρονών τι ακριβώς θα συμβεί».

«Στην Ελλάδα έχω φτάσει εκεί που ονειρεύτηκα και τώρα τα σχέδια μου είναι ότι θα ήθελα να σταματήσω. Δηλαδή δεν θέλω να μεγαλώσω και να κάνω αυτή τη δουλειά. Εκτός αν μπορούσε να υπάρξει μια μορφή εξέλιξης καθώς ήδη ασχολούμαι και με άλλα πράγματα όπως το κομμάτι των ακινήτων».

«Σκέφτομαι πως θα ήθελα να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Κυρίως που τα πράγματα τώρα είναι πιο απενοχοποιημένα θα ήθελα ίσως να έχω και ένα δικό μου παιδί» συμπλήρωσε ο Χάρης Σιανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.