Χάρης Σιανίδης: Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική στην Ουγγαρία

«Εγώ μιλάω ανοικτά για όλα, τα έχω πει όλα στους γονείς μου».

Στο πλατό των Καρντάσιανς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική στην Ουγγαρία.

«Ήταν μια πολύ άσχημη κατάσταση. Πήγα στην Ουγγαρία γιατί εκεί είναι ένα συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο σε βοηθάει να φεύγεις από κάποια κολλήματα, είτε είναι ναρκωτικά, είτε είναι τζόγος, είτε είναι εμμονές. Έμεινα ένα πολύ μικρό διάστημα, με βοήθησαν, ήξερα ακριβώς το πρόβλημά μου, ήξερα ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα και μέσα από αυτή την ιστορία ήρθα πολύ κοντά και με την μητέρα μου, με την οικογένειά μου. Μιλήσαμε ευθέως για κάποια πράγματα που πολλές φορές λες “πώς θα το πω αυτό στη μάνα μου; Πώς θα το αντιμετωπίσει;”.

Τα έχω πει όλα στους γονείς μου. Και έγινε αυτό στα 30 μου. Δηλαδή να μιλάς με τη μητέρα σου για κάποια πράγματα που για άλλους είναι ταμπού ή να τους σοκάρουν. Εγώ μιλάω ανοικτά για όλα, ποτέ δεν είχα να κρύψω τίποτα. Θεωρώ ότι ίσως πολλές φορές, όλη αυτή η αγάπη και η καλοσύνη που είχα από την οικογένειά μου, δεν μου έκανε πολύ καλό. Γιατί πάντα έλεγα “άστο, να μην απαντήσω” και πολλές φορές έπεσα θύμα επιθέσεων και μεγάλης λασπολογίας».

Περισσότερα latest news »