Χάρης Ρώμας: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε μιλήσει για όσα της είχε κάνει ο Γιώργος Κιμούλης»

Χάρης Ρώμας

"Αυτό κανένα χαϊδεμένο υπερταλέντο δεν δικαιούται να το κάνει" ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Τηλεφωνική σύνδεση είχαν στο Πρωινό με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος συνεργάστηκε πρόσφατα με την Ζέτα Δούκα για το Καφέ της Χαράς, και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ζέτα Δούκα του είχε πει τι είχε συμβεί με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Το θέμα που συζητάμε τώρα δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Είναι πολύ άγριο και θέλει προσοχή στην αντιμετώπισή του και πρέπει να μιλούν μόνο όσοι έχουν σχέση με το θέμα ή είναι παθόντες. Την Ζέτα την συμπαθώ πολύ. Κάποια μέρα που επιστρέφαμε από το γύρισμα και την πήγα σπίτι μου είπε σε ευχαριστώ πολύ, είμαι πολύ συγκινημένη που ζούμε αυτές τις συνθήκες εργασίας. Μου έκανε εντύπωση γιατί αυτές τις συνθήκες τις θεωρώ κανονικές. Τότε σε ανύποπτο χρόνο μου ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, ότι χρόνια πριν της είχε συμβεί αυτή η κακοποίηση η λεκτική και ψυχολογική. Το ήξερα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ γιατί δεν είχε ανοίξει ακόμα ο ασκός του Αιόλου και δεν ξέρεις πως αντιμετωπίζεται νομικά.

Μου είχε πει ότι θα βγει να το πει και της ανέφερα να προσπαθήσει να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν την στοιχειώνει. Πραγματικά υπάρχουν νέα παιδιά που το σκέφτονται αν υψώσουν το ανάστημά τους, όπως και σε όλους τους χώρους. Εγώ έχω δουλέψει μία φορά στο παρελθόν με τον Κιμούλη κι είχαμε καλή σχέση. Είναι άλλο έχω ένταση λόγω ευθύνης επειδή είμαι επικεφαλής μιας ομάδας κι άλλο να υποβιβάζω, να καταρρακώνω, να απαξιώνω, να γελοιοποιώ και στο τέλος να εκφοβίζω εκείνους που έχω αποφασίσει ότι θα στοχοποιήσω. Αυτό κανένα χαϊδεμένο υπερταλέντο δεν δικαιούται να το κάνει. Δεν θα μιλήσω περαιτέρω αφού το θέμα θα πάρει νομική διάσταση.»