Χάρης Ρώμας: «Η Βίκυ Πρωτογεράκη έπαιξε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

Χάρης Ρώμας

«Στεναχωρήθηκα για αυτό το κορίτσι που καταστρέφει τη ζωή του, αν είναι αλήθεια όλα αυτά», λέει ο Χάρης Ρώμας για την Εύα Καϊλή.

Για τη Βίκυ Πρωτογεράκη απάντησε ο Χάρης Ρώμας στο Πρωινό. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, και για τις υποθέσεις της Εύας Καϊλή και του πατέρα Αντώνιου.

«Η Βίκυ είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου. Φαντάζομαι πως είμαι στο 10% που δεν είχε συμβεί αυτό. Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με την ιστορία Φιλιππίδη, φτάνει η ώρα της κρίσης. Δεν φανταζόμουν ότι η κατάχρηση εξουσίας θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα, σε βιασμούς και ξυλοδαρμούς. Πρέπει να πληρώσουν όσοι είναι κακοποιητές και έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας είπε στη συνέχεια: «Με στεναχωρεί η υπόθεση της Εύας Καϊλή, τη γνώριζα και τη συμπαθούσα. Η Εύα είναι έξυπνη, όμορφη, ευγενής και οξυδερκής έμοιαζε. Η ζωή της έμοιαζε τόσο τέλεια. Πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Στεναχωρήθηκα για αυτό το κορίτσι που καταστρέφει τη ζωή του, αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Μου είχε μιλήσει για το διαζύγιο των γονιών της, την αγάπη που έχει στην αδερφή της, για το αν θα μπορούσε να γίνει μητέρα».