Χάρης Ρώμας: Η σπόντα για τον ΑΝΤ1 και τα σίριαλ

Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού του Αμαρουσίου;

Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε στον Γιώργο Λιάγκα τους λόγους για τους οποίους δεν είδαμε ποτέ το σίριαλ που ετοίμαζε με τον ΑΝΤ1, αλλά και τις προτάσεις που είχε από άλλα κανάλια και τους λόγους που τις απέρριψε. Ο ηθοποιός άφησε και τις σπόντες του για τα νούμερα τηλεθέασης της μυθοπλασίας του ΑΝΤ1.

«Ο πρώτος λόγος είναι μια φοβία που έχω πάντα σε σχέση με την περσόνα μου στο συγκεκριμένο κανάλι που λέγεται ΑΝΤ1, επειδή συνέδεσα τον εαυτό μου με επιτυχίες σε αυτό το κανάλι και κακώς δεν μπορώ να κόψω τον ομφάλιο λώρο. Έχω την αίσθηση ότι πολύ δύσκολα μπορώ να κάνω την μετακίνηση. Όμως θα την κάνω κάποια στιγμή. Με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε να γίνει σειρά πριν από δυο χρόνια, δεν έγινε τότε παρόλο που κάναμε κάστινγκ, κάναμε έναν πρώτο προϋπολογισμό, με πήρε ο Θοδωρής ο Κυριακού και μου λέει θα σκίσουμε και ήθελα να την κάνω τη σειρά, παρά το βάρος των προηγούμενων επιτυχιών. Όμως επειδή προηγήθηκαν άλλοι γιατί δε βγαίνουν 5-5 10-10 τα σίριαλ στα κανάλια. Ο Αλέξανδρος με τις «Τρίχες» έπρεπε να προηγηθεί προφανώς, ο Πέτρος ο Φιλιππίδης. Επειδή υπήρχε το σταμάτημα. Εγώ το πήρα σα σημαδι, ότι δεν πρέπει να επιμένεις σε ένα πράγμα, όταν έχεις κάνει και μια πορεία μεγάλη, πάει να πει ότι δεν είναι η στιγμή του για να γίνει. 

Όταν λοιπόν που έκαναν πρόταση τα άλλα κανάλια να κάνω τη σειρά, είχε ήδη μπει σε μια διαδικασία να γίνει ο κινηματογράφος και σκέφτηκα ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν έπρεπε να γίνει. Συν του ότι φοβήθηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1, συν του ότι είπε επιφυλακτικός και για το αποτέλεσμα. Συν το ότι δεν έχω γει να γίνεται κάτι καταπληκτικό, τίποτα τρελά νούμερα στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή για τα το ζηλέψω.»

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό:
//www.youtube.com/embed/L1yQY0JhQ0w