Χάρης Ρώμας: «Η Μιμή Ντενίση πρέπει να πει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια»

Χάρης Ρώμας

"Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα πως χώρισα μετά από 9 χρόνια σχέσης γιατί ακόμα συνεχίζω να αγαπώ", εξομολογείται ο Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για όλα στο Happy Day. Τι απαντά στη Μιμή Ντενίση για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκαν τα σκηνικά της ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη; «Η κ. Ντενίση πρέπει να πει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια, φαντάζομαι ότι το λέει. Δεν είχε ποτέ σταλθεί εγγράφως μια τέτοια επιθυμία, να γίνει θεματικό πάρκο στο σκηνικό του λιμανιού της Σμύρνης», λέει.

«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα πως χώρισα μετά από 9 χρόνια σχέσης γιατί ακόμα συνεχίζω να αγαπώ και νομίζω συμβαίνει και το αντίστροφο. Απλά δεν υπάρχει πια η ερωτική σχέση. Πρόκειται για μια σχέση που είχε γνήσια και μεγάλη αγάπη», δηλώνει ο Χάρης Ρώμας για τον χωρισμό του και αποκαλύπτει:

«Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα. Πού ξέρεις, μπορεί να έχει ξεκινήσει κιόλας».

«Έχω μια πολύ μεγάλη διαφωνία -γιατί έχω σπουδάσει και ιατρική- με τον σύζυγό της Θεοφανίας Παπαθωμά. Είναι φυσικά δικαίωμά του. Ο κος Πετράκος στην προκειμένη περίπτωση έχει όφελος, γιατί ακούω ότι δεν γίνεται εντελώς ανιδιοτελώς αυτό, κατεβαίνει σαν υποψήφιος βουλευτής μια καινούριας παράταξης που δημιουργείται», αναφέρει ο Χάρης Ρώμας.