Χάρης Ρώμας: «Η αφορμή του χωρισμού μου ήταν το εμβόλιο αλλά δεν έπρεπε να το πω»

Χάρης Ρώμας

Όσα εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή.

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο δημιουργός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό του ύστερα από 10 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειπώθηκε ότι χώρισα λόγω του εμβολίου, πιστεύω όμως πως δεν έπρεπε να το πω. Αυτό ήταν μια αφορμή η οποία όμως ήταν πολύ περισσότερο ουσιαστική από αυτό που μοιάζει. Αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης».

«Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό δέκα χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη και μεγάλος έρωτας που όμως κάποιες διαφορετικές πλευρές, ο ένας του άλλου, αποφεύγεις να τις δεις» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης στο βραδινό σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν είμαι πια στα πατώματα. Και αυτό γιατί ξέρω πως ήρθε η στιγμή για το επόμενη βήμα το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη».

«Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου αλλά το drama δεν θέλω να μου ξανασυμβεί» παραδέχθηκε, επίσης, ο Χάρης Ρώμας.