Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου – «Δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς, τέλος»

Χάρης Ρώμας

"Δεν το σκέφτηκα εγώ, μου το πρότειναν, μου άρεσε, το βρήκα ρηξικέλευθο αλλά η τέχνη οφείλει να μην έχει ταμπού" δήλωσε ο Χάρης Ρώμας

Τον Αρτ συνάντησε στον δρόμο του ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Σοφία Μουτίδου και με αφορμή το Καφέ της Χαράς αλλά και την φωτογράφιση που έκανε ο ίδιος ως «έγκυος».

Ο ηθοποιός ανέφερε στην κάμερα για την Σοφία Μουτίδου: «Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και της εύχομαι να πάει πάρα πολύ καλά όπου βρίσκεται και σε ό,το κάνει, είτε αυτό είναι θέατρο είτε αυτό είναι η εκπομπή. Τίποτα παραπάνω την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα.» Για την φράση ότι η ίδια «δεν χωρά» στο Καφέ της Χαράς πρόσθεσε: «Εγώ αυτό θυμάμαι κι εκείνη κάτι διαφορετικό. Έχει καμία σημασία αυτό; Υπάρχει κάποιο συμβόλαιο για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μία περαιτέρω κατάσταση, ας πούμε σε ένα δικαστήριο; Όχι δεν θα παίξει στην σειρά, τέλος.»

«Θα παίξουν καινούριοι ήρωες. Ο Μπιμπίλας, ο Ορέστης Τζιόβας θα είναι διάφοροι. Ο Καραμίχος  δυστυχώς δεν θα γυρίσει, πολύ θα τον ήθελα και νομίζω ότι κι εκείνος θα ήθελε πάρα πολύ αλλά θα συνεργαστούμε όχι όμως στο Καφέ της Χαράς.»

Σχετικά με το πολυσυζητημένο εξώφυλλο δήλωσε: «Δεν το σκέφτηκα εγώ, μου το πρότειναν, μου άρεσε, το βρήκα ρηξικέλευθο αλλά η τέχνη οφείλει να μην έχει ταμπού. Για να αποφασίσω να το κάνω δεν σκέφτηκα τα σχόλια.»

Στο τέλος ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν θα είναι στο I love Karditsa κι ότι χαίρεται για αυτό καθώς δεν θα κόλλαγε στην ταινία.