Χάρης Κωστόπουλος: Το απίθανο απρόοπτο στην πίστα με μια φανατική θαυμάστρια

Χάρης Κωστόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Χάρης Κωστόπουλος.

Τη Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” υποδέχθηκε ο Χάρης Κωστόπουλος στο σπίτι του. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα ωράρια στα κέντρα διασκέδασης στην εποχή του… κορονοϊού, για το ξεκίνημά του στη δουλειά, αλλά και για την οικογένειά του.

«Δεν μας έφταιγαν οι τουρίστες, αλλά τα κέντρα διασκέδασης. Το ωράριο 8-12, είναι σαν να λες τους κλείνεις, αλλά δεν το λένε. Μα, μας κλείνεις, 8 με 12 ποιος θα πάει να διασκεδάσει; Ανέβηκε μια θαυμάστρια στην πίστα, με πιάνει, πέφτω κάτω εγώ, πέφτει κι αυτή, προσπαθώ να σηκωθώ… Όταν σηκώθηκα, είπα “Παναγία μου, τι ήταν αυτό;” ο κόσμος ήθελε να γελάσει, είπα μισό τραγούδι κι έφυγα, δεν άντεξα. Αυτό δεν ξεχνιέται. Ξεκίνησα από 11 χρονών να παίζω μπουζούκι ως επαγγελματίας. Όταν ήμουν εφτά χρονών, ο πατέρας μου μού έδωσε ένα μπουζούκι και μου είπε αυτή είναι η δουλειά σου.

Δεν καταλαβαίνω την τραπ μουσική, με εκνευρίζει η προφορά τους, όπως μιλάνε. Σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά. Στα 12 με ρώτησε ο θείος μου πόσα λεφτά βγάζω. Απόρησε όταν του είπα ότι παίρνω περισσότερα χρήματα από αυτόν που είχε βγάλει πανεπιστήμιο», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Κωστόπουλος.