Χάρης και Θανάσης Βαρθακούρης: Συνεχίζουν τη μεταξύ τους κόντρα οι γιοι του Γιάννη Πάριου

«Μιας και ο μεγάλος μου αδερφός εξέφρασε τα παράπονά του για μένα και δημόσια -κάτι που ήταν αχρείαστο & άδικο για μένα αλλά μάλλον αναγκαίο για τον ίδιο- του ζητώ...

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Χάρη Βαρθακούρη και του αδερφού του Θανάση. Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης, έκανε μια «σκληρή» ανάρτηση για την εμφάνιση του Βαλάντη στο Your Face Sounds Familiar, ως Rick James.

Θανάσης Βαρθακούρης για Βαλάντη: «Ένας βλάχος ατάλαντος»!

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης με ένα εκτενές κείμενο του στο facebook, «άδειασε» τον αδερφό του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης «αδειάζει» τον αδερφό του Θανάση για την κόντρα με τον Βαλάντη

Τα δύο αδέρφια, αποφάσισαν να κατεβάσουν τα post τους και να ρίξουν τους τόνους. Όμως, ο Θανάσης Βαρθακούρης επανήλθε στο θέμα με νέα του ανάρτησει και ξαναρίχνει λάδι στη φωτιά.  

Στο κείμενό του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Την περασμένη Κυριακή το βράδυ έτυχε να δω την εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο τραγουδιστής Βαλάντης, το Your Face Sounds Familiar. Για δική μου ατυχία είδα πως θα ερμήνευε τραγούδι ενός αγαπημένου μου καλλιτέχνη, του Rick James. Επειδή το αποτέλεσμα, για το δικό μου γούστο, ήταν άκρως απογοητευτικό, ένιωσα την ανάγκη να το σχολιάσω (σίγουρα αυστηρά και με έναν χαρακτηρισμό για τον οποίο μετανιώνω) στην *προσωπική* μου σελίδα στο Facebook. Κάποιος καλοθελητής το είδε, το διέδωσε για προσωπικούς του λόγους και έτσι άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου.
Βλέποντας να παίρνει τέτοιες διαστάσεις το θέμα η πρώτη μου σκέψη ήταν να το κατεβάσω και ύστερα άπο παρεμβατική προτροπή του αδερφού μου Χάρη πράγματι το έκανα.
Δεν θα πω ψέματα, ένιωσα απαίσια που έπρεπε να λογοκρίνω κάτι που πίστευα ακράδαντα, εντούτοις το έκανα γιατί δεν ήθελα να πάρει περαιτέρω διαστάσεις το θέμα.
Την Δευτέρα από το πρωί και μετά είδα τις εκπομπές που το αναπαρήγαγαν και για πρώτη φορά ενημερώθηκα για τις πιο πρόσφατες ατυχείς δηλώσεις του Βαλάντη για τον πατέρα μου (τις παλαιότερες τις θυμόμουν από τις αντίστοιχες αντιδράσεις ακόμη και του αδερφού μου Χάρη τότε). Ο λόγος που δεν το γνώριζα είναι πως τα συχνά μου επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και η οικογενειακή μου ζωή δεν μου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο ώστε να ενημερώνομαι για πολλά πράγματα πέραν των ειδησεογραφικών.
Θεωρώ ιδιαιτέρως ατυχές το όλο συμβάν και στενοχωρήθηκα που άκουσα και διάβασα απόψεις (από αγνώστους σε μένα αλλά και από κοντινούς μου ανθρώπους) για το ποιόν μου σαν άνθρωπος αλλά και για τον τρόπο σκέψης και έκφρασής μου, παρ’ όλα αυτά φυσικά και σέβομαι την άποψη τους.
Μιας και ο μεγάλος μου αδερφός εξέφρασε τα παράπονά του για μένα και δημόσια (κάτι που ήταν αχρείαστο & άδικο για μένα αλλά μάλλον αναγκαίο για τον ίδιο), του ζητώ συγγνώμη κι εγώ δημόσια που τον έφερα σε δύσκολη θέση επειδή μοιραζόμαστε το ίδιο επώνυμο».

https://www.youtube.com/embed/3aGF2ud8xoY