Χάρης Γρηγορόπουλος για Φωτεινή Ντεμίρη: «Μόλις βγήκαμε από τη σκηνή, της έβαλα τις φωνές»

Χάρης Γρηγορόπουλος

"Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστούμε" ομολογεί ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία με την σύζυγο του, Φωτεινή Ντεμίρη τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη μικρή οθόνη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Γρηγορόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν μαζί με την Φωτεινή στο Θεσσαλικό θέατρο σε μια παράσταση του Κώστα Τσιάνου, μια επιθεώρηση πολύ ωραία παράσταση. Εμείς είχαμε ένα νούμερο μαζί. Και παρέλειψε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, δηλαδή με πήγε από την αρχή προς το τέλος και κάτι έκανε πολύ χοντρό. Μόλις βγήκαμε, λοιπόν, της έβαλα τις φωνές! «Μα είναι δυνατόν»! Αυτό είναι που έχουμε τσακωθεί στη σκηνή, αλλά όχι πάνω στη σκηνή. Πάνω στη σκηνή προσπαθούσαμε να το συνεφέρουμε το όλο πράγμα και να το σώσουμε».

«Έχουμε παίξει αρκετές φορές μαζί. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας σε ένα παιδικό στην Καλαμάτα».

«Γενικά είμαι από τους ηθοποιούς που ο κόσμος δεν γνωρίζει το όνομα του. Γνωρίζει τους ρόλους που έχω κάνει. Είμαι και με αυτό ευχαριστημένος» πρόσθεσε, επίσης, ο Χάρης Γρηγορόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.