Χάρης Γιακουμάτος για Survivor: «Ζουν τη ζωή του κακού χωριού, έχουν μπει στο δικό τους σύμπαν πια»

Χάρης Γιακουμάτος

"Χάνεσαι από την πραγματικότητα", σχολιάζει ο Χάρης Γιακουμάτος για τους τσακωμούς και τα θέματα στο φετινό Survivor All Star.

Ο Χάρης Γιακουμάτος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Χάνεσαι από την πραγματικότητα. Έχουν μπει στο δικό τους σύμπαν όλοι αυτοί εκεί μέσα. Ζουν τη ζωή του κακού χωριού, που είναι η άλλη και κρυφακούει τι λένε οι γείτονες», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Βλέπουμε τον Τάκη που συνέχεια, επειδή έχει κάμερα μπροστά, όταν λένε μια ατάκα για τον ίδιο, αντιδρά και προσπαθεί να αλλάξει το προφίλ του. Όμως, αυτό δεν γίνεται», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Δεν είναι σαν τύπου 5 χρονών παιδάκια ή σαν κάτι κατίνες που σιγοψιθυρίζουν; Τι μουρμούρα είναι αυτή; Ο Μαρτίκας έχει ρουφήξει την κοιλιά τόσο πολύ, που η εικόνα είναι σκληρή», παρατηρεί από την πλευρά του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Αυτό έχει και έναν σκοπό. Πώς θα κάνεις τη στρατηγική σου; Όταν ξέρεις ότι ο Σάκης μαλώνει με τον Τάκη, θα πας να πεις στον Τάκη κάτι για να βάλεις το μπουρλότο σου», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.