Χάρης Γιακουμάτος για Μάριο Πρίαμο: «Βρήκαμε τώρα μία κοπέλα και τη βαράμε;»

Χάρης Γιακουμάτος

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολιάζει τη στάση του Μάριου Πρίαμου απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα, το οποίο ανάγκασε τον δεύτερο σε οικειοθελή αποχώρηση.

«Έχει πολύ δίκιο η Ελευθερία που λέει ότι η στάση του Μάριου είναι πολύ λάθος. Όταν έχει έναν Μαρτίκα δίπλα της που αρχίζει και λέει τα χίλια μύρια, βγες βρε Μάριε και πες: Σπύρο, κάπου ώπα. Βρήκαμε τώρα μία κοπέλα και ξεκινήσαμε και τη βαράμε;», σχολίασε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Η ιστορία μας έχει δείξει ότι ο Μάριος Πρίαμος κάνει κρυφά πράγματα μέσα στο παιχνίδι», σημείωσε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να προσθέτει: «Έχει μερίδιο ευθύνης η Ελευθερία αλλά πού ξέρουμε εμείς ότι ο Μάριος δεν λειτουργεί υπόγεια, υποκινώντας την;».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής ο Χάρης Γιακουμάτος ανέφερε για το Survivor: «Δεν είναι μόνο ότι κάποιοι παίκτες φοβούνται να μπουν σε μία κλίκα… μπαίνεις μέσα, βλέπεις ότι όλοι ξέρουν το παιχνίδι, καθένας έχει τη δική του στρατηγική και τα δικά του κονέ. Δεν θέλεις να τσακωθείς».