Χάρης Χριστόπουλος: Ο αδιανόητος αριθμός γραβατών και παπιγιόν που έχει στη γκαρνταρόμπα του

Χάρης Χριστόπουλος

Όλα όσα είπε ο Χάρης Χριστόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον γιο του και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του με την Αννίτα, ενώ αποκάλυψε πως έχει στη γκαρνταρόμπα του 634 γραβάτες και 128 παπιγιόν.

«Η Αννίτα τα τελευταία χρόνια με κράζει πάρα πολύ για το ντύσιμό μου. Εγώ είμαι λίγο χύμα επειδή λατρεύω τη φύση, τη ζωή και την ελευθερία. Τα προηγούμενα 30 χρόνια που ήμουν στη μόδα, ήμουν πολύ πιο στυλάτος. Η γκαρνταρόμπα μου είναι δύο δωμάτια γεμάτα. Έχω 634 γραβάτες και 128 παπιγιόν. Είμαι λίγο γρήγορος και τη γυναίκα μου την αγχώνω. Δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ, νόμιζα ότι θα τελειώσω τη ζωή μου ως εργένης. Βρέθηκε μια γυναίκα και κατάλαβα ότι η ζωή είναι καλύτερη με δύο. Για μένα η βόλτα με ανεμόπτερο δεν είναι extreme, το όνειρο του ανθρώπου είναι να πετάξει», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο Χάρης Χριστόπουλος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γιο του: «Η ζωή μας έχει αλλάξει πολύ με το παιδί, είναι ένα θαύμα. Το παιδί είναι ο απόλυτος έρωτας, δίνεις τη ζωή σου γι’ αυτό το πλάσμα. Θα μπορούσα να μιλάω και να κλαίω ώρες για το γιο μου. Κλαίω 4-5 φορές τη μέρα. Η Αννίτα μου λέει “πάλι κλαις;”. Ευτυχώς το παιδί μοιάζει και στους δύο. Εγώ παρακάλαγα να μη μου μοιάζει καθόλου. Η Αννίτα είναι ένα σκαλί παραπάνω. Τραβάω το γιο μου 50-60 φωτογραφίες τη μέρα και κρατάω τις 5».