Χάρης Χριστόπουλος: «Έχω διακόψει το γύρισμα στο My style rocks όταν…»

Χάρης Χριστόπουλος

«Οι άλλοι δυο κριτές εξασκούν και το επάγγελμα του δασκάλου σε ΙΕΚ κι έτσι πολλές φορές κρίνουν με αυτό το κριτήριο»

Οι κριτές του My style rocks μίλησαν στη Φαίδρα Στάθη και στην Αθηνά Ζαχαράκη στο περιοδικό Τηλέραμα. Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε πως υπάρχουν φορές που έχει διακοπεί το γύρισμα και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους.

Ατάκες σας όπως εκείνο το «μοιάζεις με διασταύρωση Σπάρτακου με αβγολέμονο» έχουν γίνει viral. Είστε έτσι και στην πραγματική ζωή;
[dfp_ads id=236982]

Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να παρατηρεί και να σχολιάζει τα πάντα! Μου αρέσουν, βλέπετε , τα αστεία σε… ατμόσφαιρα καναπέ και παρέας, όπου διαρκώς πειράζει ο ένας τον άλλον, αλλά με χιούμορ οξυδερκές. Το ίδιο κάνω και στο σόου. Είναι μάλιστα φορές που διακόπτεται το γύρισμα γιατί πέφτουμε κάτω από τα γέλια. Αλλά δεν διακόπτεται μόνο γι’ αυτό. Υπάρχουν και δικά μου σχόλια – σεξουαλικά υπονοούμενα που δεν περνούν σε αυτή τη ζώνη γιατί κινδυνεύουμε από το ΕΣΡ,  που παραμονεύει.

Τις περισσότερες φορές λειτουργείτε πυροσβεστικά στις εντάσεις που δημιουργούνται στην επιτροπή. Έχετε όμως πραγματικά αισθανθεί άβολα;

Έχω νιώσει όντως άβολα και έχω διακόψει το γύρισμα όταν ο τρόπος με τον οποίο απευθύνονται οι κριτές είναι προσβλητικός προς τις παίκτριες και τις οικογένειες τους. Ξέρετε, οι άλλοι δυο κριτές εξασκούν και το επάγγελμα του δασκάλου σε ΙΕΚ κι έτσι πολλές φορές κρίνουν με αυτό το κριτήριο. Θεωρούν πως δεν πρέπει να «αντιμιλούν» τα κορίτσια, αν και κατά τη γνώμη μου δεν έχουν υπερβεί τα όρια. Τα συζητάμε όμως αυτά εκτός κάμερας και λύνονται. Γιατί μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μικρά κορίτσια και… καίγεται ο εγκέφαλος τους με αυτά που πρέπει να κάνουν κάθε μέρα, προσπαθώντας να ακολουθήσουν και τις στιλιστικές οδηγίες που πολλές φορές τις μπερδεύουν.