Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης»

Χριστόπουλος Μπραντ

"Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Υπάρχουν ατυχίες, δυσκολίες, προσευχηθήκαμε πολύ", εξομολογείται η Ανίτα Μπραντ.

Καλεσμένοι της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκαν από κοινού ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Το γνωστό ζευγάρι, που έγιναν γονείς για δεύτερη φορά πριν από λίγες εβδομάδες, μίλησε για τη ζωή με το νεογέννητο παιδί αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Πάρα πολύ κούραση, απορώ με τον εαυτό μου. Μέχρι και τα 33 μου δεν το φανταζόμουν ιδιαίτερα ότι θα γίνω μητέρα. Αν δεν υπήρχα εγώ στο σπίτι, το σπίτι μας θα ήταν ένα τσίρκο. Ο Χάρης είναι συνέχεια παιχνίδι, γλυκά, βόλτες, κάνει όλα τα χατίρια στα παιδιά. Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να πατάω πόδι, κάπως να βάζω όρια», δηλώνει η Ανίτα Μπραντ.

«Εγώ ονειρεύομαι ένα αυτοκίνητο με 4-5 παιδιά, σκυλιά, βαλίτσες και βουρ. Όλα τα άλλα είναι τίποτα μπροστά στην οικογένεια. Το μυστικό είναι ότι υπάρχει ένα ΕΣΠΑ για πολύτεκνους. Εγώ αν δεν το πάρω, δεν θα ηρεμήσω», ανέφερε χαριτολογώντας ο Χάρης Χριστόπουλος από την πλευρά του.

«Την παρακαλάω να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, μας στέλνουν άπειρα μηνύματα για αυτό στα social. Έχω 2-3 καταπληκτικά project στο μυαλό», δηλώνει ο γνωστός φωτογράφος.

«Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Υπάρχουν ατυχίες, δυσκολίες, προσευχηθήκαμε πολύ», εξομολογείται η Ανίτα Μπραντ για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τον έκτακτο, ψεύτικο θρησκευτικό γάμο που έστησε στη Σαντορίνη.